Data Ball With Jason Ferrie featured Latest Philadelphia Phillies vince velasquez

Vince Velasquez otti askeleen eteenpäin vuonna 2018, mutta työtä on vielä tehtävä – Phillies Nation

Vince Velasquez otti askeleen eteenpäin vuonna 2018, mutta työtä on vielä tehtävä - Phillies Nation

Jaa

Tweet

Jaa

Jaa

Sähköposti

Vince Velasquez saapuu neljännen kaudensa Philliesin kanssa. (Ian D'Andrea)

Koska Philadelphia Phillies osallistuu paljon odotettuun 2019-kampanjaan, suuri osa painopisteenä on rikoksesta ja merkittävistä päivityksistä, jotka on tehty offseasonin aikana. Bryce Harperin, J.T. Realmutolla, Jean Seguralla ja Andrew McCutchenilla, Philliesillä on näennäisesti valmiina kilpailemaan World Seriesistä. Härkäpuu, jossa on David Robertsonin, Juan Nicasion ja Jose Alvarezin kausiluonteiset lisäykset, näyttää myös vahvalta paperilta.

Mikä voisi pitää Philliesin takaisin, kun he näyttävät palaavansa ensimmäistä kertaa vuoden 2011 jälkeen? Ehkä aloituskierros, joka palauttaa ryhmän, jossa neljä viidesosaa tiimin aloituspuristimista lähetti ERA: itä viiden jälkeen pohjoiseen 2018 All-Star Breakin jälkeen. Aaron Nola on kansallisen liigan Cy Young Award -kilpailija. Hänen jälkeensä ei ole paljon varmuutta.

Philliesin sisäpuolella on toivoa siitä, että Nick Pivetta, joka on edistänyt etulinjan potentiaalia, astuu eteenpäin vuonna 2019. 24-vuotias Zach Eflin, joka on hankkinut vastineeksi Jimmyn Rollins, meni 7-2 ja 3,15 ERA vuonna 2018, ennen toisen puoliskon romahtamista. Jake Arrietan kaksi ensimmäistä kevätkoulutusta ovat jopa antaneet jonkin verran toivoa, että hänellä on jälkikierto kausi leikkauksen jälkeen repeytyneellä meniskellä, jonka hän lähti läpi All-Star Breakin jälkeen.

Ja sitten on Vince Velasquez, joka

Koska hänet hankittiin Houston Astrosista joulukuussa 2015, Ken Gilesin kauppa, Velasquezin huipputeknologian potentiaalia on esiintynyt. Toisinaan Velasquez on osoittanut merkkejä siitä, että he ovat keski-etu-startti, mutta suurin lyöminen hänelle, koska hänellä oli havaittu toissijaisten kenttien puute. Tulossa 2019-kauteen 26-vuotias näyttää lentävän radarista huolimatta siitä, että 2018-kauden aikana on tapahtunut paljon tarpeellisia muutoksia

Ei ole uutinen, että Velasquezilla on hyvä pikapallo, ja se on hän oli tullut varsin riippuvaiseksi Philadelphiassa. On täysin hienoa heittää Fastballin luottavaisin mielin Velasquezin tavoin, mutta hänen pääasiallinen ongelma hänen aikanaan Philliesin kanssa oli hänen kyvyttömyytensä osoittaa johdonmukaisia ​​toissijaisia ​​kenttiä, jotka pitivät hittereitä tasapainossa. Näyttää siltä, ​​että Velasquez teki viime kaudella erittäin tarpeellisen muutoksen pikijakoonsa ja se ei luultavasti ole sattumaa, että se oli hänen parassaan suurliigan syöttäjänä.

Aikaisempina kausina Velasquez ei ollut koskaan osoittanut toissijaista nousua yli 13 prosenttia ajasta. Vuonna 2018 hän heitti kuitenkin sekä liukusäätimen että curveballin 15 prosentin leikkeellä. Se ei tietenkään ole yhtä yksinkertaista kuin useless näyttää muut kentät.

Velasquez aloitti liukusäätimestään alkaen seitsemän prosenttia vuosien 2017 ja 2018 välisenä aikana, mutta suurin ero on, että hän käytti sitä paljon enemmän, kun hän oli oikeassa hittersissä. Vuonna 2017 Velasquez heitti liukusäätimen 13,1 prosenttia ajasta oikeakätisille hittereille. Vuonna 2018 tämä käyttö nousi 24,5 prosenttiin.

Itse asiassa Velasquez käytti liukusäädintä enemmän kaikissa skenaarioissa viime kauden oikeakätisille hittereille. At-batin ensimmäinen piki oli tyypillisesti Velasquezin pikapallo vuonna 2017, jossa hän heitti kentän 74 prosenttiin oikeanpuoleisista lepakoista ja esitteli liukusäädintä useless 11 prosenttia ajasta. Vuonna 2018 fastballin käyttö laski 60 prosenttiin, kun liukusäädintä oli 24 prosenttia ajasta. Kun Velasquez oli edessään vuonna 2018, hän käytti liukusäädintä 26 prosenttia ajasta – 23 prosenttia edellisvuodesta.

Vaikka tämä on hieman ylöspäin, sitä suurempi käyttö lisääntyi, kun Velasquez oli tasaisesti ja milloin takana. Kyky heittää todellinen toissijainen piki milloin tahansa on ase ja Velasquez hyödynsi sitä, heittäen liukusäätimen 28 prosenttiin tasaisista laskelmista ja 21 prosenttia, kun takana oli laskenta. Edellisenä vuonna hän käytti liukusäädintä vain 12 prosentissa tasaisista laskelmista ja vain yhdeksän prosenttia ajasta, kun se oli jäljessä.

Liukusäädin oli sellainen, jonka Velasquez kasvoi mukanaan käytön lisääntyessä, mutta tulokset olivat siellä, liian. Vuonna 59 batted ball tapahtumia, jotka päättyivät liukusäädintä, Velasquez pitivät vastakkaisia ​​oikeanpuoleisia hitters .205 batting keskiarvo ja .321 slugging prosenttiosuus. Nyt voidaan mukavasti sanoa, että Velasquezilla on todellinen toissijainen oikeanpuoleisten hittereiden kanssa, koska hän ei vain tuota hyviä taisteltuja pallotuloksia, mutta sillä on erittäin vankka kurssikorkeus. Nämä tulokset olivat myös aiempina vuosina, mutta hän kesti aikaa käyttää ääntä täydelliseen edukseen. Seuraavassa on Velasquezin oikeanpuoleisten hittereiden liukusäätimien vuosittaiset käyttö- ja tulosnumerot:

Vuosi Pitch kenttien numero Käyttö BBE BA BA BA BA BA BA SLG WOBA XWOBA Okay% Whiff% 2018 Dia 310 24,5 59 0,205 zero,321 zero,257 zero,288 22,6 34,8 2017 Dia 85 13,1 16 zero,2 0,three zero,255 zero,258 [19659030] 18,2 24,4 2016 Dia 147 13,1 22 zero,276 zero,379 zero,306 0,263 25 31.3

Liukusäätimen lisääminen toissijaisen äänenvoimakkuuden mukaan auttoi Velasquezia luomaan parhaan tuloksen parempiin hittereihin. Jos katsomme taaksepäin hänen vuoden 2017 tuloksia samoja käsihenkiä vastaan, he osuivat häneen erittäin hyvin – lähettämällä .824 OPS ja .346 wOBA. Velasquez salli myös 10 hänen 15 kotinsa kulkee oikeanpuoleisilla hittereillä vuonna 2017. Viime kaudella oikeanpuoleiset hittarit menestyivät paljon pahemmin Velasquezia vastaan ​​lähettämällä .606 OPS ja .274 wOBA. Tämän ohella oikeakätiset hitters onnistui vain kolme kotia, jotka kulkevat Velasquezin ulkopuolella. Liukusäädin näyttää olevan todellinen ase 26-vuotiaalle, ja hänen pitäisi jatkaa käyttöä korkealla tasolla vuonna 2019.

Vince Velasquezin yhtälön toinen puoli on selvittää, miten vasen kädet. Jokaisessa hänen Philadelphiassa kolmessa vuodessa vasemmanpuoleiset hitterit ovat syyllistyneet Velasqueziin, erityisesti kahteen viimeiseen kauteen, jolloin he lähettivät OPS: n .879 ja .889. Näiden kahden vuoden tärkein rikoksentekijä on kuitenkin muuttunut.

Vuonna 2017 Velasquezin ongelma oli hänen curveballinsa kanssa, jota hän esitteli 12,6 prosentilla ajasta, ja samalla sallittiin 0,412 batting-keskiarvo ja 0,529 slugging-prosenttiosuus. Aikaisempi kausi, vasenkätiset hitterit onnistuivat keskimäärin .290 lyöntiä. Menossa eteenpäin, tämä tulee olemaan alue Velasquezin täytyy selvittää ottamaan seuraava askel.

Vuoden 2018 kausi oli kolmas vuosi peräkkäin Velasquez käytti curveballia enemmän vasemmanpuoleisia hittereitä vastaan. Vaikka tulokset eivät olleet olemassa vuosina 2016 ja 2017, niihin liittyvät edistyneet tiedot ovat lähellä hänen 2018-tuloksia. Vuosina 2016 ja 2017 odotettu slugging-prosenttiosuus (xSLG) oli .295 ja .318. Velasquezin tosiasialliset luvut olivat paljon korkeammat, mutta ne ovat lähellä vuoden 2018 todettuja tuloksia, kun heidät heittivät kahdeksan prosenttia enemmän. On myös tärkeää huomata, että vuosina 2016 ja 2017 Velasquezilla oli vain 36 taisteltavaa pallotapahtumaa vasemmanpuoleisille hittereille, jotka päättyivät curveballiin – mikä on sama määrä kuin vuonna 2018. On tärkeää seurata käytön ja tulosten seurantaa eteenpäin, mutta edistyneiden numeroiden pitäisi olla Velasquezin luottavaisia ​​käyttämään hänen curveballiaan eteenpäin.

Velasquezin seuraava kehitys on tarve oikeaan vasemmanpuoleiseen hitteriin. Hän on lisännyt sinkerin käyttöä ja heittänyt vähemmän muutoksia vasenkätisille hittereille, mutta tulokset ovat samankaltaisia, kun molemmat kentät murskataan. Muutos oli toiseksi kaikkein merkittävin kenttä vasenkätisille hittereille vuonna 2017, mutta sekä odotetut että todelliset tulokset olivat julmia. Kun muutos on iskenyt kovasti, muutos tehtiin lisäämään hänen sinkerin käyttöä. Tämä suunnitelma ei toiminut myöskään, koska uppoaja oli merkitty zero,373: n keskiarvoon ja 0,588 slugging-prosenttiosuuteen. Tarvitaan toinen äänenkorkeus vasemmanpuoleisten lepakoiden neutraloimiseksi, sillä joukkueet pyrkivät saamaan etuja halkeamien kautta.

Kasvu on uskomattoman tärkeää, ja Velasquez osoitti työskentelevänsä siihen vuonna 2018. Vaikka kaikki tulokset eivät ole hän oli siellä, hän esiintyi liukusäädintä oikealla kädellä hitters useammin ja maksoi vakavia osinkoja. Levyn toisella puolella kenttätulokset eivät olleet niin kauniita, mutta hänen curveballin lisääntynyt käyttö on plus. Tämä voisi olla kenttä, jota esiintyy useammin leikkaamalla 26-vuotiaita vaivattavia sinkereitä ja muutoksia. Velasquezilla oli menestys pikapallollaan vasemmanpuoleisia hittereitä vastaan, mutta hänen on löydettävä kenttä, joka hidastaa vasenkätisiä lepakoita. Jos hän voi tehdä niin, on mahdollista, että hän voi ottaa seuraavan askeleen ja auttaa lievittämään huolia Phillies-kierron syvyydestä

LISÄÄ PHILLIES NATION

  1. Phillies Nuggets: Avajaispäivän kokoonpano Projection 1.0
  2. Phillies Nuggets: Harperin debyytti alenee potentiaalisesti pelottavaa syvyyttä
  3. Phillies Nuggets: Taimenessa, Harperin ja maailmanmestaruussarjan joukkue
  4. Phillies Nuggets: Paineessa edessä Gabe Kapler Bryce Harperin allekirjoittamisen jälkeen
  5. Bryce Harper: Ajattelin Roy Halladayn
  6. Tässä on mitä Phillies-tarjous Manny Machadolle katsoi
  7. Middleton: Matt Klentak on yleinen, joka on suunnitellut tämän
  8. Middleton: ”Typerä raha”
  9. Hector Neris odottaa rakentavansa vahvaa viimeistelyä 2018-kauteen
  10. Just Launched – Street Journey Pittsburghiin!

! -Funktio (f, b, e, v, n, t, s) if (f). FBQ) palauttaa; n = f.fbq = funktio () n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit); jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! zero; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, käsikirjoitus, https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js); fbq ('init', '174439779959980'); fbq ('monitor', 'PageView');