featured Latest Matt Veasey's NL East beat Philadelphia Phillies

Viikko 4 / 8-4 / 14/19 – Phillies Nation

Viikko 4 / 8-4 / 14/19 - Phillies Nation

Jaa

Tweet

Jaa

Jaa

Sähköposti

Nuoret alkuruiskut, kuten Fried (L) ja Wilson (R), ovat auttaneet Atlantaa taantumaan kovasta avaussarjasta palaamaan takaisin varhainen NL East -rotu. (Ian D'Andrea)

Kansallisen liigan itäosaston aikainen eteneminen on jo saanut aikaan valtavan jännittävän jännityksen ja olemme vasta alkuviikoilla. Jaottokilpailu, jonka monet ennustivat olevan koiran syömisen koira yli kuuden kuukauden draaman, näyttävät haluavan paljastua juuri tällä tavalla.

Suuren liigan baseball-kampanjan toisen täyden viikon aikana näimme enemmän näitä kasvoja – kohtaa Philliesin lähimpien kilpailijoiden tapaamisia. Itse Philliesille tämä oli vain viikko, joka oli täynnä sisäisiä jaotteluita. Itse asiassa 11 klubin ensimmäistä 14 peliä ovat vastustaneet näitä kilpailijoita.

Kuten aina, NL East Beat -raportti paljastaa, miten jokainen Phillies-divisioonan kilpailijoista menestyi viime viikon aikana: pelipisteet, keskeiset esiintyjät, keskeiset vammat ja muut tärkeät päivitykset kullekin joukkueelle ovat mukana.

KANSALLISET LEAGUE EAST DIVISION STANDINGS

ATLANTA BRAVES (4 – 2)

Yhteenveto: toisena peräkkäisenä voittajaviikonä Braves jatkoi palau- tumistaan ​​kausiluonteisesta pyyhkäisystään Philliesin käsissä. He aloittivat viikon pyyhkäisemällä nopean kaksipelijoukon Coloradon, jossa pisteytettiin 15 juoksua Mile-High Cityn harvennetussa ilmassa. Atlanta tuli sitten kotiin isännöimään New York Metsiä suuressa, varhaisessa neljässä pelissä, jonka kaksi kilpailijaa jakoivat. Mets otti kaksi ensimmäistä ennen kuin Braves-rikkomus avattiin 18 juoksulle voittaakseen kaksi viimeistä peliä.

25-vuotias vasemmisto Max Fried oli tähti yli kuuden sisävuoron Coorsin kentällä, pitäen Rockiesia vain työttömän juoksun ja viisi osumaa tässä vaikeassa ympäristössä. Se oli toinen suora vahva alku Friedille, joka aloitti kauden kallistumisen ulos härkätaistasta. Klubissa, jossa on paljon lahjakkaita nuoria aloittelevia pitching-vaihtoehtoja, Fried on yksi parhaista, ja hänen pitäisi jäädä kiertokulkuun eteenpäin.

Viime vuoden NL Rookie of the Yr, vasemmalle fielder Ronald Acuna, alkoi lopulta lämmittää up. Se voisi olla huono uutinen muulle osastolle. Acuna leikkautui .545 / .630 / 1.091 Bravesin kuuden pelin yli kolmella homersilla viiden kokonaiskertomuksen joukossa. Hän ajoi yhdeksässä juoksussa, teki seitsemän ja varastoi toisen kauden. Hän johtaa nyt klubia viidellä homerilla

Lyhyen matkan Dansby Swanson jatkaa klubin johtamista RBI: ssä 18-vuotiaana. Uusi kolmas basisti Josh Donaldson johtaa Bravesia seitsemän ylimääräisen osuman kanssa, joista viisi tuplaa. Freddie Freeman lyö .345 .478 OBP: n kanssa.

Keskeiset vammot: Oikeanpuoleinen Mike Foltynewicz oli suunniteltu kolmannen pienimmän liigan kuntoutuspeliinsa maanantaina iltana. Hän työskentelee takaisin kevään kyynärpäästä. Braves toivoo, että hän voi palata joko tänä viikonloppuna tai jossain vaiheessa ensi viikolla. Eläinlääkäri Brian McCann on ollut IL: ssä oikealla hamstring-kannalla ja voi palata myös tänä viikonloppuna. Kolme avainavustajia Johnny Ventersissa, Darren O'Dayssa ja Arodys Vizcainossa ovat kaikki IL: ssä. Mikään kolmesta ei ole aikataulun mukainen, vaikka Venters on todennäköisesti lähinnä auttamaan jälleen, mahdollisesti ennen huhtikuun loppua.

Tulevat: Atlanta järjestää Arizona Diamondbacksin kolmelle pelille, jotka alkavat tiistai-iltana SunTrust Parkissa. Sitten klubi johtaa kuuden pelin Ohio-matkalippua, joka alkaa kolmen = pelin Inter-liiga -sarjalla viikonloppuna Clevelandissa ennen kuin siirryt Cincinnatiin avaamaan ensi viikon aikataulun.

MIAMI MARLINS (1 – 5)

Yhteenveto: Toinen viikko ja enemmän menettää baseball-kala, vaikka heidän lepakoidensa nauttivat yhdestä suuresta yöstä Phillies-kustannuksella. Marlins aloitti viikon saaden pyyhkäisyn Cincinnatissa ja pelasi useless yhden pelin kolmen pelin yli. He palasivat Miamiin kohtaamaan Philliesin ja voittivat vain yhden perjantaina ja sunnuntaina. Marlinsin välissä puhkesi 10-paikkainen viikon voitto yksinäiseen voittoon lauantai-iltana.

Vasemmanpuoleinen Caleb Smith oli kaikkien lauantai-aikojen edunsaaja, mutta hän oli myös huipulla rinteessä. Smith piti Philliesin useless yhden osuman yli kuuden sisävuoron, ja hän löysi kuusi ja käveli kolme ansaitsemalla ensimmäisen voitonsa vuodessa. Se oli kolmas alku 27-vuotiaalle Southpawille ja hän on ollut erinomainen kaikissa kolmessa kisassa

Entinen Phillies-sieppari Jorge Alfaro on sidottu Marlins-joukkueen johtoon homersissa (three), RBI: ssä (6) ja on merkki .316 / .366 / .553. Shortstop Miguel Rojas on kuullut, lyömällä zero,310 OB5: llä ja sillä on myös kuusi RBI: tä. Austin Dean on myös sidottu kuuteen RBI: hen klubin johtoon, vaikka viisi heistä tuli yhdessä yössä, kun hän ajoi puolet Marlinista, jotka kulkevat suuressa 4-4 yössä Philliesiä vastaan.

Avainvaurioita: Vaikka uutiset Sijoitustilaisuudessa ja tulostaulussa ei ole hyvä, kouluttajan huoneesta tullut uutinen on vankka. Marlins pysyy terveellisimpänä joukkona baseballissa, eikä sillä ole merkittäviä vammoja.

Tuleva: Miami on keskellä yhdeksän peliautomaattia, joka jatkuu tällä viikolla, kun isäntä sekä Chicago Cubs että divisioonan kilpailija Washingtonin kansalaiset kolme peliä. Tämä on kalan ja Natsin välinen ensimmäinen kauden kokous

NEW YORK METS (three – three)

Yhteenveto: Se oli vuoristorata. 500 viikkoa Metropolitansille, joka aloitti pudottamalla pelin Minnesota Twinsiin ja päättyi kansakunnan pääkaupungin tappioiden pariin. Välillä oli kolme voittoa, joista toinen oli kaksoset ja kaksi kansalaisten päällä. Hyökkäys oli tarina New Yorkille, sillä lepakoiden 39 juoksi yli puolen tusinan pelin.

Utility-mies Jeff McNeil osoittautuu edelleen korvaamattomaksi. 27-vuotias on jakanut aikaa vasemmassa kentässä ja kolmannella pohjalla, ja jopa otti toisen perustan pelille. Hän osui .360 viiden RBI: n tällä viikolla ja laski zero,383 / 463/511 viikon lopulla yhdeksällä RBI: llä ja kahdeksan juoksua.

Rookie ensimmäinen baseman Pete Alonso jatkoi myös rakeita. 24-vuotias on tulossa vuoden varhaiseksi NL-rookie-kilpailijaksi, ja tällä viikolla hän leikasi .286 / .400 / 762 kolmella kotikäynnillä, kuusi RBI: tä ja viisi kulkua. Hän johtaa klubia kuuden homersin ja 17 RBI: n kanssa. Catcher Wilson Ramos, jolla oli kahvikuppi Philliesin myöhään viime kaudella, on lyömässä .320, jossa on 393 OBP: tä varhaisessa vaiheessa ja sillä on 10 RBI: tä.

Kallalla puolustaa NL Cy Young -palkinnon saajaa Jacob deGromia menetti parin pelin viime viikolla sen jälkeen, kun hän oli nähnyt hallitsevansa kauden kaksi ensimmäistä alkua. Oikein luopui yhdeksästä juoksusta ja 13 osumaa yli yhdeksän sisävuoroa tappioiden parissa. Noah Syndergaard oli myös täynnä hieman, joten yhdeksän kulkee 14 osumaa yli kymmenkunta sisävuoroa.

Uusi lähempänä Edwin Diaz on ollut kaikki mitä Mets olisi voinut toivoa siitä lähtien, kun hän on tullut Seattlesta. 25-vuotias tuli tällä viikolla viisi säästöä, jotka sallivat yhden juoksun 10/1 Okay: BB-suhdeluvun kanssa ensimmäisen 5,2 sisävuoronsa kanssa klubissa.

Avainvaurioita: Veteran infielder Todd Frazier aktivoituu tämän viikon aikana sarja Philliesin kanssa. 33-vuotias alkoi IL: llä vasemmalla vinosti. Hänen on todennäköistä, että hän saapuu sisäänpääsyn varmuuskopiona, joka näkee suurimman osan ajastaan ​​kolmannella pohjalla, kun joko kuumenee tai McNeil ja J.D. Davis ovat kylmiä. Jed Lowrie on lähtenyt keväästä lähtien hemmoteltuun polvikapseliin, joka on ollut hitaasti parantunut. Hän ottaa batting-käytäntöä, mutta ei ole pelannut kenttää ja on silti todennäköisesti viikon päässä. Yoenis Cespedes, joka voisi jäädä kuukausia tai jättää kauden, ei ole aikataulussa.

Tuleva: Mets matkustaa I-95: ssä etelään tapaamaan Philliesin ensimmäistä kertaa tällä kaudella varhaisen lyijyn kanssa NL: ssä Itään linjalla. New York lentää sitten käymään kovassa Saint Louis Cardinalsissa viikonloppuna 10-pelin tieliikenteen päättyessä.

WASHINGTON NATIONALS (3 – three)

Yhteenveto: Kansalaiset aloittivat viikon ottamalla kaksi kolmesta Philliesistä Residents Bank Parkissa, ja heidän rikossa räjähti. 25 juoksua voittaa kaksi viimeistä peliä. Mutta Nats laski sitten kaksi kolmesta viime viikonloppuna Pennsylvanian muuhun joukkueeseen, Pittsburgh Piratesiin, joka teki vain kolme juoksua kussakin kolmessa pelissä kotona kansallispuistossa.

Vapaa agentti Anthony Rendon jää palamaan alkuvuodesta viikon kausi. Kolmas baseman kallistui .360 / .370 /. 760 viikolla pari homersia, kahdeksan RBI: tä ja puoli tusinaa juoksi ja ylimääräisiä osumia. Rendon johtaa Natsia kuusi homersia, 14 ylimääräistä osumaa, 17 RBI: tä ja 18 juoksua.

22-vuotias keskusta-esittelijä Victor Robles on toinen klubissa, jossa on kolme homersia, kahdeksan ylimääräistä osumaa, ja 11 pistettä. 20-vuotias vasen fielder Juan Soto on toiseksi 10 RBI: n kanssa.

Nats on todella jäänyt lyhyen matkan Trea Turne -nimiselle kadokselle, kun hänet osui kädessä yrittäessään tykätä Philliesia viime viikolla. Hänen kuuma lepakko ja suurikokoinen nopeus on korvattu Wilmer Difolla, joka laskee vain .184 / .262 / .263: n tuotannon vähäisellä tuotannolla yli 43 levyn esiintymistä tällä kaudella.

Ace-tason alku. Ensimmäisten neljän käynnistyksen aikana righty on sallinut 24 osumaa 27 inningissa 35/10 Okay: BB-suhteen kanssa. Jeremy Hellickson. Phillies-aloittaja avajaispäivänä sekä vuosina 2016 että 2017 palasi Residents Bank Parkiin ja sulki vanhan klubinsa kuuden vahvan sisävuoron yli viime keskiviikkona.

Uusi lefty Patrick Corbin on käynyt vähintään kuudessa sisävuorossa kussakin ensimmäisessä kolmessa kisassa tiimin kanssa. Hän antoi vahvan seitsemän inning-esityksen, jossa oli 11 iskua, kun hän luovutti vain neljä osumaa Pittsburghia vastaan, mutta hänet loukkasivat hänen rikoksensa ja härkästään 6-three viikonlopun aikana.

Aloittelijat Stephen Strasburg ja Nate Eovaldi ja koko Kansalaiset, jotka ovat muita kuin lähempänä Sean Doolittle, ovat olleet ylös ja alas näinä ensimmäisinä viikkoina.

Keskeiset vammot: Turner on aloittanut alkuvaiheen kuntoutuksen, kun hän alkaa toipua rikkoutuneesta sormesta. On odotettavissa, että hän menettää jopa viisi viikkoa, joten kansalaiset joutuvat tekemään ilman sytytystulppaa toukokuun loppuun asti.

Tulevat: Kansalaiset isännöivät San Franciscon jättiläisiä avautumaan tällä viikolla. Seuraavaksi viikonloppuna klubi johtaa Miamiin suuntautuvaa matkaa ja sitten ulos Coloradoon kolmen pelin asettamiseksi Coors Fieldille, jotta se avautuu ensi viikolla.

LISÄÄ PHILLIES NATION:

! -Funktio (f, b, e, v, n, t, s) jos (f.fbq) paluu; n = f.fbq = toiminto () n.callMethod ? n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit); jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.model = '2.zero'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! zero; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, skripti, https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js); fbq ('init', '174439779959980'); fbq ('monitor', 'PageView');