featured Latest Matt Veasey's NL East beat Nl East Philadelphia Phillies

Viikko 4 / 22-4 / 28/19 – Phillies Nation

Viikko 4 / 22-4 / 28/19 - Phillies Nation

Jaa

Tweet

Jaa

Jaa

Sähköposti

Jännittävät nuoret ulkomiehet Victor Robles (L) ja Juan Soto (R) odotetaan auttavan kansalaisia ​​voittamaan Bryce Harperin menetys vapaa virasto. (Ian D'Andrea)

Viime viikolla alkoi Philadelphia Phillies (16-12) kolmessa pelissä, jotka olivat yli 500 merkin yläpuolella National League East Divisionin sijoituksissa. Heillä oli yksi peli, joka johtui sekä Atlanta Bravesista että New York Metsistä, ja Washington Nationals useless 1,5 takana, mutta myös pelin pudotus tappio-sarakkeessa.

Viikko alkoi hämmentävällä tavalla Philliesille. He pudottivat kaksi ensimmäistä peliäan maanantaina ja tiistaina yhdistämällä 14-1 Metsiin. Fightin 'Philit elivät kuitenkin tämän lempinimen yli, kun he ottivat neljä viidestä viimeisimmästä pelistä.

Tämä venytys nosti heidät neljä peliä yli 500 merkin ja nosti lyijynsa 1.5: een Metsin yli. vaikka se on vain pelin tappio-sarakkeessa. Atlanta on pudonnut 2,5 ja Washington on nyt three peliä Philliesin takana, molemmat 2 peliä tässä tärkeässä tappio-sarakkeessa

Phillies tapaa Detroit-tiikerit nykyisen viikon tiistaina ja keskiviikkona, kun se on jo toinen kauden inter-liigasarja. Kun voitto on tiistai-iltana, Phillies olisi yhtä suuri kuin heidän paras ennätys vuoden 2019 kauden alkuviikkoina viemällä viisi. He olivat huhtikuun 8. päivänä 7-2.

KANSALLISET LÄHELLÄ RYHMÄN JÄRJESTELMÄN ASENNUKSET

ATLANTA BRAVES (2 – 4)

Yhteenveto: Braves aloitti viikon pudottamalla kaksi kolmesta tiukasta pelistä Nice American Ballparkissa isäntä Cincinnati Redsiin. Sitten he tulivat kotiin Atlantaan ja luovutettiin 24 menettämällä kaksi kolmesta vierailevaan Colorado Rockiesiin. He pelastivat jotakin pisteyttämällä kolme kertaa kahdeksannen alareunassa, jolloin he ralliivat eight–7 voittoon sunnuntaina

Offensively Braves johtavat edelleen veteraanien ensimmäisen baseman Freddie Freemanin ja nuorten Celebrity-outfielder Ronald Acuna Jr. Freemanin on .324 / .488 / .539-viiva. Hänen viisi perhettään ja 18 RBI: tä ovat molemmat sidottuja klubissa. Acuna, viime vuoden NL-rookie, on laskenut .289 / .410 / .526 ja johtaa klubia kuudella kotipaikalla. Hänellä on myös 18 RBI: tä vuodessa

Kolmas baseman Josh Donaldson on alkanut lämmetä, ja se on pudonnut .327 / .453 / .712 viimeisten 15 pelin aikana. Hänellä on myös viisi homersia ja johtaa Bravesia 13 ylimääräisen osuman avulla. Eläinlääkäri Nick Markakis on laskenut .333 / .407 / .490 11 ylimääräisen osuman ja 18 RBI: n avulla. Shortstop Dansby Swansonilla on tusinaa ylimääräistä osumaa ja hänen 22 RBI: tä johtavat joukkueet.

Bravesin kaksipäinen saalis combo on tuottanut hyvin klubille. Tyler Flowers on oikeassa lyömässä .367 / .426 / .592. Brty McCann lyö .270: n kanssa .364 OBP: llä ja on ajautunut kahdeksan kulkee yli 44 levyn esiintymiseen.

Kaikkea hyvää, jota rikos on tuottanut, on antanut Bravesille tähän mennessä. Valoisa paikka on ollut 25-vuotias lefty Max Fried. Southpaw on 3-1, jossa on 2,30 ERA ja 1,085 WHIP, jolloin 27 osuma ylittää 31,1 sisävuoroa, kun se on 26 ja kävelemässä seitsemän.

Oikea reliever Luke Jackson on ollut vahva johtaja Brian Snitkerille. 27-vuotias on sallinut 11 osumaa yli 14 sisävuoroa 13 esiintymässä 15/6 Okay: BB-suhteen kanssa.

Avainvaurioita: Tämä härkä on menettänyt neljä keskeistä jäsentä loukkaantuneeseen luetteloon. Lefties Johnny Venters ja Jesse Biddle sekä oikeanpuoleiset Darren O'Day ja Arodys Vizcaino. Jälkimmäinen tehdään leikkauksen jälkeiselle kaudelle.

Tulevat: Manny Machado ja San Diego Padres tulevat Atlantaan neljän pelin sarjaan, joka alkaa maanantai-iltana. Sitten Braves osuu tielle 10-pelin matkalle, joka on yksi kahdesta pituudesta, joita he näkevät tällä kaudella. Se alkaa ensi viikonloppuna vierailemalla Miamissa kolmeen peliin, sitten jatkuu länteen vierailemaan Dodgers ja Diamondbacks ensi viikolla.

MIAMI MARLINS (2 – 4)

Yhteenveto: Marlinit ovat vähiten johdonmukaisia ​​ja silti osittain keskeisin ryhmä divisioonassa. He päättyvät viimeiseen paikkaan, estäen jonkinlaisen suuren ihme, johon olisi sisällyttävä jokin neljästä muusta neljästä joukosta, jotka kärsivät useista suurista pitkäaikaisista loukkaantumisista.

Kala on kuitenkin jo tehnyt jonkin verran vahinkoa ottamalla kaksi kolme kansalaisilta viime viikonloppuna. He ovat menettäneet ennätyksiä Phillies (2-5), Mets (Zero-three) ja Braves (1-2) vastaan ​​tähän kohtaan. Jos Marlins löytää keinon voittaa usein tiettyjä joukkueita vastaan, se olisi suuri murheellinen isku.

Viime viikolla Miami aloitti riittävän vankan, ottamalla kaksi ensimmäisistä kolmesta pelistä. He jakoivat nopean kahden pelin matkan Clevelandiin ja voittivat avain Philliesiä vastaan. Mutta sitten Phils pyörii takaisin pyyhkäisemään viimeiset kolme neljän pelisarjansa tänä viikonloppuna.

Marlinit ovat saaneet vahvan alun vuoteen saalis Jorge Alfarosta, joka hukkuu .297 / .342 / .500 ja johtaa klubia viidellä kotikäynnillä. Vasemmistolainen veteraani Curtis Granderson johtaa tiimiä 11 RBI: n kanssa ja kahdeksan ylimääräistä osumaa.

Ja siitä on kyse Miami-rikoksesta, joka on melkein kestänyt viikon jokaisena päivänä lauantaisin. Joidenkin outojen syiden vuoksi Marlins tulee kilpailukykyiseksi sinä päivänä. He olivat 4-Zero kauden neljän ensimmäisen lauantain aikana, mukaan lukien jako voitti Braves, Phillies ja Nationals. Lopulta Phils lopetti tämän viikonloppuna, mutta vasta sen jälkeen, kun Marlins oli kuullut takaisin 10-1-alijäämästä, se oli 10-9-peli yhdellä pisteellä.

Miami-henkilökunta on saanut vahvan kauden Caleb Smith, joka on 2-0, 2,17 ERA: lla ja 0,828 WHIP: llä ensimmäisten viiden alussa. Hän on sallinut vain 17 osumaa yli 29 sisävuoroa 37/7 Okay: BB-suhteen kanssa, ja on heittänyt pari jalokiviä Philliesiä vastaan.

Marlins bullpen on saanut enimmäkseen vahvaa työtä Tayronin oikeanpuoleisten trion kautta Guerrero, Nick Anderson ja Tyler Kinley. Nämä kolme ovat yhdistäneet mahdollistamaan useless 27 osuman yli 38,1 sisävuoroa 57/21 Okay: BB-suhteen kanssa. Lähemmällä veteraanilla Sergio Romolla on neljä säästöä ja se oli täydellinen kolmessa viimeisessä mahdollisuudessaan.

Keskeiset vammot: Veteraanitekijä Neil Walker puristi viimeiset kaksi peliä Philliesiä vastaan ​​viime viikonloppuna. Hän on taistellut hamstring-tiukasti, mutta on edelleen käytettävissä. Marlins on muuten ollut yksi terveellisimmistä joukkueista baseballissa kauden viiden ensimmäisen viikon aikana.

Tulevat: Marlins on koti Marlins Parkissa tällä viikolla, isännöi Clevelandin intiaanit pari tiistaina ja keskiviikkona Clevelandin vierailun jälkeen viime viikko. Sitten he ovat tervetulleita osavaltiossa kilpailevaan Atlanta Bravesiin kolmen viikonlopun asettamiseksi ensi viikonloppuna.

NEW YORK METS (3 – 3)

Yhteenveto: Mets vetosi pois myöhään sunnuntaina Milwaukee Brewersistä pelastamaan viikonloppusarjan lopullisen pelin ja saamaan takaisin yli 500 merkin yläpuolelle, joka pysyi paikallaan Philliesin pelaaminen sijoituksissa.

New York avasi viikon ottamalla kaksi kolmesta Philistä, mutta pudotti sitten kaksi kolmesta Brew Crewiin. He ovat keskellä kymmenen peliautomaattia, joka jatkuu neljällä tällä viikolla Cincinnatin punaisia ​​vastaan.

Metsin rikos johtaa edelleen kansallisen liigan johtava vuoden alokasehdokas, ensimmäinen baseman Pete Alonso. 24-vuotias slashing .306 / .398 / 684 ja johtaa klubia yhdeksällä homerilla, 24 RBI: llä, 19 ylimääräisellä osumalla ja 20 juoksulla.

Oikea kuvaaja Michael Conforto on toinen joukkueessa kuusi kotikäyntiä ja 13 ylimääräistä osumaa. Catcher Wilson Ramos ja lyhyen matkan Amed Rosario ovat joka sekunti klubissa, jossa on 16 RBI: tä. Vasen kuvaaja Jeff McNeil lyö .355 .434 OBP: n ja yhdeksän ylimääräisen osuman kanssa.

Kierroksella Steven Matz ja Zack Wheeler ovat olleet rotation yllätysjohtajia. Noah Syndergaardin ja Jake deGrom ässä-duon esitykset ovat olleet hämmentäviä. Nämä kaksi ovat yhdistäneet antautumaan 66 osumaa yli 60 sisävuoroa, mukaan lukien 10 kotikäyntiä, ja he ovat kulkeneet 10 batteria.

Lähempänä Edwin Diaz on ehkä paras peli. Hänellä on kahdeksan pelastusta kymmenen esiintymän aikana, kun suhde on 20/2 Okay: BB yli 10,2 sisävuoroa. Oikeanpuoleinen Seth Lugo on myös ollut vankka, mutta loput Mets Bullpenista ovat olleet sotkuisia.

Keskeiset vammot: Toinen basemani Robinson Cano osui kädellä säveltämällä äskettäin allekirjoitettu Milwaukee-syöttäjä Gio Gonzalez sunnuntaina ja joutui jättämään pelin aikaisin. Alustavat röntgensäteet tulivat takaisin negatiivisiksi, mutta hän läpäisee MRI: n tänään ennen kuin klubi päättää, miten edetä.

Infielder Jed Lowrie pysyy polvivammana ja toivoo palaavansa seuraavan viikon aikana. Lefty reliever Justin Wilsonilla oli kipu hänen kippauskiskossaan ja MRI palasi puhtaaksi. Hän voisi palata myöhemmin tällä viikolla. Yoenis Cespedesille ei ole aikataulua, joka voisi palata myöhemmin tälle kaudelle, mutta voisi myös jäädä vuodeksi kokonaan.

Tulevat: Kun Cincinnati Reds on pudonnut neljälle pelikentälle Citi Fieldille avaamaan viikon, Mets meni tiellä kahden kaupungin matkalle, joka alkaa kolmella ottelulla ensi viikonloppuna Milwaukeessa panimoita vastaan ​​ja jatkuu sitten San Diegossa aloittamaan ensi viikolla.

WASHINGTON NATIONALS (2 – 4)

Yhteenveto: Kansalaiset pudottivat kaksi kolmesta Rockiesiin Coorsin kentällä avatakseen viikon, sitten palasivat kotiin ja menettivät taas kaksi kolmesta pelistä, tällä kertaa vieraili San Diego Padresissa

Kansalaisille viime viikolla suuri tekijä oli kolmannen baseman Anthony Rendonin menettäminen loukkaantumiseen. Hänet osui kyynärpäivään viime viikonloppuna, istui muutamia pelejä ja yritti sitten palata perjantaina. Pelattuaan tuona yönä kyynärpää tuli uudelleen esiin

Bottom line, klubin huippu-hitter jäi suurimman osan toiminnasta viime viikolla. Rendon on leikannut .356 / .442 / .740 ensimmäisen 86 levyn esiintymisensä yli. Hänen kuusi isäntänsä on sidottu klubijohtoon, hänen 18 RBI: tä ovat toiset, ja hän johtaa Natsia 16 ylimääräisen osuman ja 21 juoksun aikana.

Kaksi nuorta ulkomaalaisia, jotka klubi on toivonut, tehostavat ja helpottavat siirtyminen pois Bryce Harperista on ollut sekoitettu laukku tähän kohtaan. 20-vuotias vasen fielder Juan Soto, viime vuoden kakkonen Acunan vuoden 2010 NL-rookie-äänestyksessä, lyö .255 .376 OBP: n kanssa ja on sidottu klubijohtoon kuuden homerin kanssa johtaen Natsia 22 RBI: tä.

22-vuotias keskuksen fielder Victor Robles lyö useless .265, jossa on neljä homersia ja 11 RBI: tä, vaikka hänellä on tusinaa ylimääräisiä osumia. Hän on toiseksi tässä luokassa, ja hänen 19 juoksunsa on voittanut useless Rendon.

Howie Kendrick on täyttänyt sekä varmuuskopion että kolmannen ja toisen perustan. 35-vuotias 14-vuotias veteraani on pudonnut .333 / .421 / .667, jossa on neljä homeria, seitsemän ylimääräistä osumaa ja 13 RBI: tä yli 57 levyn esiintymisessä. Kansalaiset ovat kutsuneet yhden parhaista näkymistään, lyhentäneet Carter Kieboomia ja yrittäneet ratkaista aukon Turnerin ja Rendonin loukkaantumisiin

. Lefty Patrick Corbin on ollut klubin johdonmukaisesti vahva aloituspeli. Hän on 2-0 2,48 ERA: lla ja 0,918 WHIP: llä, jolloin 24 osuma ylittää 32,2 inningia 39/6 Okay: n BB: n kanssa ensimmäisten viiden aloituksen aikana.

Anibal Sanchez (0-3) on kuitenkin sallinut 32 osumaa ja käveli 16: lla ensimmäisten viiden aloituksensa ja 27 sisävuoronsa kanssa klubin kanssa. Hänen pyörimispaikkansa voisi olla vaarassa, jos hän ei suorista ja saa parempia tuloksia nopeasti. Johtaja Dave Martinezilla on useita vaihtoehtoja, jotka odottavat laukausta, kuten Erick Fedde ja Joe Ross.

Veteraanien hevoset Max Scherzer ja Stephen Strasburg ovat olleet hallitsevia ajoittain, mutta molemmat ovat myös kamppailleet pari kertaa. Yhdessä Corbinin kanssa he antavat kansalaisille kolmen parhaan kierron, joka terveydentilanteen takia pitää heidät kilpailussa koko vuoden.

Lähemmäs Sean Doolittle on ollut vahvana. Siinäpä se. Loput kynän ryhmästä ovat olleet suurelta osin sotku. Fedde kutsuttiin alaikäisiltä auttamaan siellä, mutta hän saattoi päätyä kiertoon jossain vaiheessa.

Avainvaurioita: Rendonin suoristaminen nopeasti ulos olisi valtava plus sellaiselle kokoonpanolle, joka on jo kadonnut tähti-lyhytvahti Trea Turner. Rendon saattaa kuitenkin vaatia IL-stintin. Turner on silti rikkonut sormeaan muutama viikko sitten Philliesia vastaan. Hänen odotetaan olevan kaikkialla neljästä kuuteen viikkoon.

Eläinlääkärin ensimmäinen baseman Ryan Zimmerman laitettiin juuri loukkaantuneeseen luetteloon, jossa hän esitti kokoonpanon toisella takaiskulla. Hän kärsii plantar fasciatista. Relievers Trevor Rosenthal ja Koda Glover ovat myös IL: ssä ilman paluuta ETA

Tulevat: Nats avaa neljän pelin kotisarjan Saint Louis Cardinalsin kanssa kansallispuistossa maanantaina iltana. Sitten he aloittavat kymmenen pelin matkalipun, joka alkaa vierailla Citizens Bank Parkissa ensi viikonloppuna. Tämä kova matka jatkuu ensi viikolla vierailuilla panimoilla ja dodgereilla

LISÄÄ PHILLIES NATION:

! -Funktio (f, b, e, v, n, t, s) jos (f.fbq) paluu; n = f.fbq = toiminto () n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit); jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! Zero; n.model = '2.0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! Zero; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, skripti, https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js); fbq ('init', '174439779959980'); fbq ('monitor', 'PageView');