adam haseley Adonis Medina alec bohm featured Latest Minor Leagues Philadelphia Phillies Spencer Howard

Philliesin on kehitettävä vaikutusnäkymiä Braves – Phillies Nationin kanssa

Philliesin on kehitettävä vaikutusnäkymiä Braves - Phillies Nationin kanssa

Jaa

Tweet

Jaa

Jaa

Sähköposti

Phillies tarvitsee huipputeknologian, kuten Haseley, joka teki debyytin toukokuussa 2019, tullakseen vaikuttavaksi suurlohkareiksi ja nopeasti. 19659007] Jotain, joka Philliesin faneille pitäisi olla aivan selvää, on se, että divisioonan kilpaileva ja puolustava NL East Division -mestari Atlanta Braves eivät mene pian lähelle.

Ja toisin kuin Phillies, joka avasi John Middletonin syvät taskut vahvistamaan heidän kokoonpanonsa viime aikoina, se ei ole niiden lompakko, joka rakensi palloklubiaan. Sen sijaan syvä ja runsas Braves-maatilajärjestelmä tuottaa edelleen huipputason kykyjä.

Vaikka Philliesillä on Bryce Harperia seuraavien kymmenen vuoden ajan ja sillä on vahvat pelaajat, kuten Rhys Hoskins, Aaron Nola ja Zach Eflin. ensi kourallinen vuodenaikoja, he tarvitsevat nuoria, edullisia lahjakkuuksia, jotka auttavat heitä kilpailemaan Atlantan kanssa tulevien vuosikymmenien aikana.

Katsokaa useless lahjakkuutta, jonka Braves on joko kehittynyt omasta maatilajärjestelmästään viime vuosina. Joukkueessa on vuoden 2018 NL -voittaja 21-vuotiaana nastoittaja Ronald Acuna Jr. Ja siellä on myös toinen baseman Ozzie Albies (22), lyhytaikaista Dansby Swansonia (25) ja nykyistä vasemmistoa, joka tulee olemaan olla tulevan kolmannen baseman 22-vuotias Austin Riley.

Heidän huippuluokansa, jännittävä 20-vuotias outfielder Cristian Pache, on kutsuttu parhaaksi puolustusliikkeeksi pienissä liigoissa, ja hänen lepakko on nyt kiinni siihen pisteeseen, jossa hänet tulevaisuudessa ennustetaan potentiaalisena huge-all-kaliiperi-pelaajana

Atlantalla on rantakadulla 26-vuotiaita tai nuorempia veneitä, jotka voivat aloittaa: Max Fried, Mike Soroka, Sean Newcomb, Touki Toussaint, Bryse Wilson, Kyle Wright, Ian Anderson, Luiz Gohara ja paljon muuta. Kaikki ne ovat joko suurissa liigoissa jo tai ne on asetettu lähes ensimmäiseen tilaisuuteensa. Rehellisesti sanottuna, se on melkein hämmentävää vähäisen liigan kyvykkyyden rikkauksista.

Miten Phillies voi pysyä mukana, kun Atlanta tuo edelleen aaltoaan nuorten, lahjakkaiden pallopelaajien aaltojen jälkeen seuraansa tulevina kuukausina ja vuosina? Varmasti he voivat käyttää rahaa. Mutta se ei riitä. Philliesin on aloitettava myös omien lahjakkaiden nuorten kehittäminen ja kasvattaminen pieniltä liigoilta

Seuraavien 3-4 näkymän kehittyminen keskimääräistä suurempien liigan pelaajiksi menisi pitkälle kohti Philliesin pysymistä kilpailukykyinen kansallisliigan itäosastolla pitkän matkan varrella. Jos he eivät tai muut eivät tule järjestelmästä tullakseen mestaruuskilpailijoiksi, kaikki maailman rahat eivät riitä jatkuvasti voittamaan voittajan Philadelphiassa.

1. Alec Bohm

Ei pitäisi olla yllätys siitä, että organisaation ylin näkymä on tämän luettelon yläreunassa. Vuoden 2018 ensimmäinen kierrosvalinta on ollut ilmiömäinen ensimmäisessä täydessä vuodessaan professional. 59 pelissä Low-A: n ja High-A: n välillä Bohm laskee .332 / .398 / .518 .916 OPS: lla. Hän on kuusi kotikäyttöä, jossa on 18 tuplaa ja kolme kolmea. Hän on ajautunut 33 juoksuun ja on käynyt 27 kertaa verrattuna 34 osaan.

Bohmin suurin huolenaihe oli hänen puolustuksensa kolmannella pohjalla. Mutta Phillies näyttää nyt olevan tyytyväisiä hänen kehitykseensä, ja nimesi hänet Minor League Fielderiksi kuukaudessa toukokuussa.

22-vuotias näyttää olevan tarkoitettu Double-A-lukemiseen kauden lopussa, ja se on hyvin hyvä asia Philliesille. Philliesillä on tällä hetkellä ongelma kolmannella pohjalla. Maikel Francon kuuma käynnistys on haalistunut ja hän on löytänyt vain .162 toukokuun alusta lähtien useless kahdella kotiretkellä.

Phillies suunnittelee aikovansa käyttää Scott Kingeryä enemmän, mutta Odubel Herreran perheväkivalta pidätettiin ja Andrew McCutchenin ACL-vahinko on pakottanut Gabe Kaplerin kääntämään Kingeryn hänen pääkeskustaan. Lyhyellä aikavälillä Kingery voisi silti nähdä paljon aikaa kuumassa kulmassa, jos Roman Quinn voi palata pian.

Bohm on kokonaispaketti loukkaavasti. Hän osuu valtaan ja keskiarvoon, ja hänellä on suuri levyn kurinalaisuus. Minun täytyy ajatella, että Phillies kuvailee tulevaa three-4-5 Harperin, Hoskinsin ja Bohmin kokoonpanoa

Yliopistosta tullessaan Bohm teki vertailuja Tigers'in Nick Castellanosiin, jolla on. hänen uransa ja keskimäärin 20 kotikäyntiä, 39 tuplaa ja 83 RBI: tä 162 peliin. Mielestäni Phillies olisi iloinen saadessaan tällaisen tuotannon kolmannesta basemanista. Olisi tuotannon taso, jota pallo-klubi ei ole nähnyt tästä paikasta Scott Rolenin päivien jälkeen

Bohm ei ratkaise mitään Phillies-ongelmia tänä vuonna, mutta ei ole kohtuutonta uskoa, että hänellä voisi olla vaikutusta Philliesin alkukokoelmaan jossakin vaiheessa vuonna 2020, jos hän jatkaa tätä tuotannon tasoa ja nykyistä kehityskulkua alaikäisillä.

2. Adonis Medina / Spencer Howard

Ei ole väliä, kumpi se on, mutta yksi Philliesin kahdesta ylimmästä piki-näkymästä on ainakin käännyttävä vankaksi keskikierrokseksi, jos ei enemmän. Phillies tarvitsee kipeästi alkua, ja Jake Arrietan ylimaksu on tuntuu palauttavan.

Philliesillä on jo Aaron Nola ja Zach Eflin, ja nyt ehkä myös Nick Pivetta. kappaletta. Mutta olisi mukavaa saada toinen nuori käsi, jolla on vuosien hallintaväli, jota he voivat luottaa.

Medina nauttii parhaillaan kuumaa juovaa Double-A Readingissa 1,24 ERA: n kanssa viimeisten viiden retken aikana. Kaudella 22-vuotiaalla on 3,32 ERA ja 1,19 WHIP, kun hänen kotipelejäsi hitter-friendly First Power -stadionilla. Medina voisi olla ylennyksen reunalla Triple-A: lle, jos hän voi jatkaa hänen määräävää asemaansa muutamasta alusta, asettamalla hänet askeleen päässä Phillystä.

Howard ei ole nauttinut menestyksestä tällä hetkellä, koska hän on IL: ssä olkapäävammoja. Yli neljä aloitetaan ennen tätä vahinkoa, Howardilla oli 2,25 ERA ja 30 iskua 20 sisävuorossa Excessive-A-pallossa Clearwaterissa. Kova heittäjä, jolla on neljän sävelkorkeuden arsenaali, joka voi tavoittaa 98 MPH: n nopeudellaan, hänen suurimman virheensä näytti olevan hänen hallintonsa. Mutta Howardilla oli useless neljä kävelyä näissä neljässä alussa, joten jopa tämä huolenaihe voi olla vähentynyt.

Vahinko on ilmeisesti suurin huolenaihe tässä 22-vuotiaassa. Mutta jos hän voi palata ja palata korkealle tasolle tällä kaudella, se olisi menestys. Per Tony Bps näkymissä 1500 vain noin 10 päivää sitten: ”Olkapään haurautta ei pidetä vakavana, mutta organisaatio ei ota mitään mahdollisuuksia ja ei kiirehti häntä takaisin.”

Sekä Medinalla että Howardilla on enimmäismäärä etulinjassa, Medina on ylemmässä kerroksessa. Medina on myös kehitystyössään, kun hän on ollut organisaatiossa, koska hän oli teini-ikäinen ja myös pysynyt suhteellisen terveenä koko uransa ajan.

Mahdollisuutena on, että Medina tulee olemaan ensimmäinen niistä. vaikutus Philadelphiassa. Jos ainakin yksi niistä voi tulla oikeutetuksi etulinjan käynnistäjäksi, Phillies on hyvässä asemassa pyörimisensa myötä.

3. Adam Haseley

Haseley on tällä hetkellä IL: ssä, jolla on lonkka-vahinko, mutta Phillies-fanit saivat silmäyksen siitä, mitä hän voi tuoda sarjassaan pöydälle San Diego Padresia vastaan ​​tämän kuun alussa. ACL-vahinkoa yhdistettynä siihen, että hän ei ole enää jokapäiväinen keskuskenttä, ja todennäköisyys, että Herrera ei koskaan palaa, Phillies tarvitsee Haseleyn. He eivät tarvitse useless häntä tämän vuoden jälkipuoliskolla, vaan myös lähitulevaisuudessa.

Haseley on hyvin pyöristetty pelaaja, joka tekee yhteyksiä kaikkiin kenttiin.

Laadittu vuoden 2017 MLB-luonnoksen ensimmäisessä kierrossa, Haseley nousi nopeasti järjestelmän läpi ja teki siitä suuret liigat, vaikkakin johtuen siitä, että

23-vuotias ei esitä supertähtiä, mutta sillä on vankka keskikenttä, joka pystyy tekemään lukuisia asioita auttaakseen joukkueensa voittoa. Kuulostaa vähän kuin entiset Phillies-keskikentät Shane Victorino ja Aaron Rowand.

Katsokaa viimeistä peliä, jonka Haseley ilmestyi ennen loukkaantumista. Haseley työskenteli yhdellä kävelemällä seitsemännen inningin yläreunassa kolmella juoksulla. Tämä johti kolmen juoksun ralliin, joka sidoi pelin 5-5.

Sitten seuraavassa pelivuorossa, jossa oli kaksi outoa ja ensimmäinen juoksija, Haseley sai ensimmäisen uransa kaksinkertaiseksi kolmannen peruspisteen. Kingery tuli ensimmäisestä pisteestä ja Phillies voitti 7-5 pisteet. Phillies ei todennäköisesti voita tätä peliä ilman Haseleyä.

Bohm. Haseley. Medina. Howard. Ne ovat neljä Philliesin nykyistä parasta viidettä näkymää Major League Baseballin mukaan. Kun he pääsevät suuriin liigoihin seuraavan vuoden aikana ja tuottavat nopeasti, ne parantaisivat suuresti joukkueen mahdollisuuksia vastustaa hyvin seuraavaa vuosikymmentä. Ilman sitä menojen säästäminen pysyy erittäin vaikeana

LISÄÄ PROSPECT / MINORS UUTISET PHILLIES NATION:

! -Funktio (f, b, e, v, n, t, s) jos (f.fbq) paluu; n = f .fbq = funktio () n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit); jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! zero; n.version = '2.0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! zero; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, skripti, https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js); fbq ('init', '174439779959980'); fbq ('monitor', 'PageView');