casinos drug testing Ed Mingey expanded gambling Expanded Gaming horse racing purses illinois horse racing illinois racing illinois racing board Latest Peter Scalcione racinos Ray's Paddock

Palkanlaskenta, lääkkeiden testaus, valvonta ovat huolestuneita Illinoisin hevosurheilun päämäärästä uuteen aikakauteen – Hevosurheilu-uutiset

Aiemmin kesällä ilmoitettuaan, että Illinois Gov, J.B. Pritzker oli allekirjoittanut laajennetun pelialan lainsäädännön, monet hevosmiehet hengittivat helpotuksen huolestuneena. Vihdoin he ajattelivat, että valtio, joka oli kamppaillut kilpaillakseen naapurimaiden Indiana ja Kentuckyn kanssa, pystyisi vihdoinkin pitämään omansa. On edelleen epäselvää, milloin ja kuinka puhdasrotuiset kukkarot voivat nähdä nousun ja millainen aaltoiluvaikutus voi olla muuhun Illinoisin urheilulajiin. Yksi Illinois-projektiin kuuluvien ratsumiesryhmien vuotuinen laukku voi mennä 21 miljoonasta 40 miljoonaan tai 50 miljoonaan dollariin vuoteen 2021 mennessä.

Kukaan ei vielä tiedä, aikooko Illinois Racing Board (IRB) kasvattaa parannettuihin kukkaroihin liittyviä budjettimäärärahoja, jotka saattavat ajaa lisää kilpailupäivämääriä. Tietävätkö he sen tai eivät, ratsastajien pitäisi todennäköisesti toivoa näkevänsä suuremmat numerot yhdellä vähiten hohtavista rivikohdista IRB: n vuosikertomuksissa: työntekijöiden palkkasummasta.

Illinoisin kilpailut ovat olleet vaikeuksissa ainakin pari vuosikymmentä. Valjaiden valjaiskilpailut saivat osuman vuoden 2014 lopulla, kun Balmoral Park ja Maywood Park jättivät luvun 11 konkurssin ja juoksivat viimeisimmät kilpailunsa vuonna 2015 ottaen mukanaan kukin 96 kilpailupäivää. (Vaikka Hawthorne absorboi joitakin noista valjaatäyttöpäivämääristä – se sai palkinnon 128.) Kaikkien kolmen puhdasrotuisen kappaleen päivämäärät ovat pudonneet tuona aikana; Arlington nousi 77: sta vuonna 2015 71: ään tänä vuonna; Hawthorne 83-52 ja Fairmount 54-41. Samanaikaisesti kädensija on noussut 449 400 000 dollarista 367 500 000 dollariin. Hevoset ja ihmiset ovat lähteneet – mukaan lukien entinen Illinoisin kuvernööri Jim Edgar, jonka valjashevoset muuttivat Indianaan asteittaisen maastamuuton aikana. Tämän seurauksena osavaltion jalostusohjelma on luistunut niin pitkälle, että Illinoisin osavaltion kasvattavat rodut vievät nyt Arkansasin ja Louisianaan kasvatettuja hevosia täyttääkseen.

IRB: n päämajasta on pitänyt tulla myös yksinäinen paikka. Vuosina 2017 – 2019 hallituksen lisensointijohtaja, sisäinen neuvonantaja, mutuelien johtaja, toimintojen johtaja ja turvallisuusjohtaja kaikki eläkkeellä tai muuten lopettaneet työskentelynsä IRB: ssä. Jotkut näistä tehtävistä olivat useless avoinna kuukausia, kun taas toisilla vastuut ilmeisesti olivat heidän vastuullaan nykyisissä tehtävissä. Hallitus ilmoitti nykyisen mutuels-johtajan Michael Belmonten palveluksesta maaliskuun lopulla 2019, mutta entinen mutuels-johtaja Bob Lang jäi eläkkeelle toukokuun lopulla 2018 jättäen virkaansa yhdeksäksi kuukaudeksi huolimatta valtion lain vaatimuksesta, että se olisi miehitettävä. [19659002] Pääasianajaja Michael Pieczonka lähti IRB: stä marraskuun alussa 2018, ja nykyinen lakimies John Gay saatettiin vasta äskettäin alukseen jättäen IRB: n ilman lakimiestä vähintään kuuden kuukauden ajan.

“Se suodattaa loppuosaan. Jos näihin huipputason tehtäviin kiinnitetään vähän huomiota, voitte kuvitella, kuinka he käsittelevät heidän silmissään ”miehellisempiä” työpaikkoja ”, sanoi teollisuuden edustaja, joka halusi pysyä nimettömänä.

Ne "mielenterveydelliset" työpaikat, jotka perustuvat kilparadoille kuin toimeenpanevaan toimistoon, ovat entistä vaikeampia täyttää. Maywood ja Balmoral juoksivat ympäri vuoden, minkä ansiosta IRB pystyi tarjoamaan ympäri vuoden työpaikkoja siellä sijaitseville työntekijöille. Lyhyemmällä kausityövoimalla on vaikeampaa saada kokeneita kilpa-virkamiehiä noihin tehtäviin ja yhtä vaikea pitää heitä.

Sitten tapaus on Ed Mingey, eläkkeellä oleva Chicagon poliisi, jonka asema listattiin vuoden 2018 tarkastukseen. raportti sekä tietoturvan että lisensoinnin johtajana. Lähteiden mukaan Mingeyn eläkkeelle jääminen viime vuonna oli äkillinen, toisin kuin jotkut muut odotetut lähdöt. Kesäkuussa 2018 Mingeyn nimi leviää Illinoisin tiedotusvälineissä sen jälkeen, kun siviililautakunta löysi hänet ja kaksi muuta upseeria kertovan miehen nimeltä Jacques Rivera vuoden 1998 murhasta Chicagon länsipuolella ja myöntäneensä Riveralle 17 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia. Rivera vietti 21 vuotta vankilassa ennen kuin todistaja pyysi todistajanlausuntoa, mikä johti Riveran vapauttamiseen vuonna 2011. Kolme entistä etsijää käskettiin maksamaan 175 000 dollaria omista taskuistaan ​​Riveran korvaukseksi, kun taas kaupunki vastasi loppua palkinnosta. Upseeri, johon useimmat tiedotusvälineet keskittyivät tuomion jälkeen, oli entinen jengin rikosdetektiivi Reynaldo Guevara, josta tehtiin vuoden 2017 BuzzFeed-raportti, jonka mukaan hän keräsi todisteita jopa 49 murhasta tuomitulle henkilölle.

Riveran tapaus ei ole useless yksi, josta Mingey on nimetty – itse asiassa Mingey on lueteltu vastaajana Guevaran rinnalla 11 liittovaltion tuomioistuimessa vireillä olevassa menettelyssä vuodesta 2017 lähtien, viimeisin on avattu viime huhtikuussa.

Syyskuun lopulla 2018 IRB: n toimitusjohtaja Domenic DiCera lähetti työntekijöille sähköpostin, jossa se ilmoitti Mingeyn palaavan tehtäväkseen turvallisuusjohtajana – vain kuukausia sen jälkeen, kun tuomaristo päätti Rivera-asiassa – 75 päivän eläkkeellä, mikä tarkoittaa hän oli tekemässä sopimusta työskennellä 75 päivää kerrallaan. 1. heinäkuuta Illinoisin työntekijöiden palkatietokanta ilmoitti, että Mingey oli työskennellyt useless 23 päivää kalenterivuoden 2019 aikana.

”Herra. Mingey on toiminut hallituksessa vuodesta 2003, ja hallituksella on suuri luottamus turvallisuusjohtajakseen ", sanoi IRB: n projektipäällikkö Mickey Ezzo.

Mitä Mingey" johtaa ", on epäselvää, koska niitä ei ole. muita IRB: n turvallisuushenkilöstöä, eikä ketään ole lisätty lisähenkilöksi päivinä, jolloin hän ei ole töissä. Itse asiassa valtiolla, joka piti viime vuonna 241 päivää kilpailua, ei ole ollenkaan tutkijoita. Sen sijaan luottajien tehtävänä ei ole useless kilpailusääntöjen noudattaminen ennen kilpailua ja sen aikana, vaan myös lisenssinsaajiin kohdistuvien valitusten tutkiminen niiden ratkaisemisen lisäksi – tästä huolimatta rajoituksesta, joka antaa heidän työskennellä useless kilpailupäivinä yhden kanssa. ”Hallinnollinen” päivä viikossa. Esimerkiksi Fairmount Park -puistossa tämä tarkoittaa, etteivät henkilökunnan jäsenet tai valtion turvallisuushenkilöt voisi olla läsnä lainkaan neljänä päivänä viikossa.

Se tarkoittaa myös, että jos lisenssinsaaja haluaa saada väärinkäytökset kilpa-virkamiesten huomioon, heidän on todennäköisesti käydä luottamusmiesten toimistossa, mikä saattaa tuntua liian näkyvältä selkärangan työntekijöille, jotka ovat alhaalla työnantajansa toteminavalla. Suurimmassa osassa muita tärkeimpiä kilpailuvaltioita on ainakin yksi komission tutkija, joka ylläpitää säännöllistä läsnäoloa selkänojassa, kerää todisteita ja suorittaa haastatteluja, jotka voidaan tuoda komission jäsenille kuulemistilaisuuteen.

Kilpailulautakunta ylläpitää osallistujille eheyttä koskevaa vihjelinjaa. ilmoittaa rodun vahvistamisesta tai eläinten väärinkäytöstä. IRB: n verkkosivustolla esittelevä 24 tunnin rehellisyyden vihjelinja varmistaa, että asia "siirretään kilpailulautakunnan tutkijoille jatkotoimenpiteitä varten."

Yksi monista sääntelyalueiden hoitajista, jotka ovat jongleeraa, on lisenssin lopullinen hyväksyminen. sovellukset – IRB-sääntelyn osa, joka on kiinnittänyt tilintarkastajien huomion. Valtion vuonna 2016 tilaamassa tarkastuksessa todettiin 21 havaintoa (joista yhdeksän toistettiin edellisvuodesta) alueilta, joilla IRB ei noudattanut sen omia määräyksiä, muun muassa huolet kilpailun jälkeisen virtsan säilytysketjusta ja verinäytteet standardiverisissä tapaamisissa, puuttuvat työntekijärekisterit ja riittämätön valvonta kassahallinnassa ja kuitteissa. Vuonna 2018 päättyneessä tarkastuksessa havaintojen lukumäärä oli 11, joista yhdeksän toistettiin edellisvuodesta. Molemmat tarkastuskertomukset herättivät huolta lisensoinnista.

Tilintarkastajat havaitsivat, että vaikka Illinoisin lain mukaan mandaatin haltijoilla on lisenssit kädessä ennen kilpailukokouksen alkamista, niin usein ei tapahtunut. Illinoisin lisenssien voimassaoloaika päättyy niiden kalenterivuoden 31 päivänä joulukuuta, joten kaikkien radalla työskentelevien on läpäistävä hakemusprosessi vuosittain ennen kokouksen alkamista. Vuosien 2014 ja 2016 välillä 56 prosenttia tutkituista rodun virkamiehistä tuntemattomalla täysiverisellä radalla sai lisenssin hallitukselta 3–82 päivää myöhässä. Yksi sivukarttaja ei koskaan saanut lisenssiä vuoden 2016 kilpailutapaamiseen. Vuoden 2018 tarkastuksen aikaan luvut olivat parempia: 19 prosenttia tutkituista virkamiehistä sai lisenssinsä yhden ja 127 päivän myöhässä. IRB: n vastauksessa vuoden 2018 tilintarkastajan raporttiin ilmoitettiin, että organisaatio oli ”aloittanut korjaavia toimenpiteitä”, mutta sisäpiiriläisten mukaan prosessi ei ollut parempi vuonna 2019. Fairmount Parkissa työskenteli yksinäinen lisenssin virkailija käsittelemään kaikkia lisenssihakemuksia ja ottamaan sormenjälkiä. "Kauden ei voida aloittaa neljä päivää ennen kokouksen avaamista.

Mitä komission jäsenten on ajateltava?
IRB: n istuimet nimittää kuvernööri ja vaikka vaaditaan valjaiden tai täysiverisen kilpa- / jalostustoiminnan tuntemusta, siellä ei edellytä, että nimitetyillä henkilöillä on aikaisempaa kokemusta toisesta komissiosta.

Kilpakomissaarien taustat vaihtelevat suuresti kaikilla lainkäyttöalueilla, ja usein voi käydä taistelua halun välillä, että komissaarit tuntevat kilpa-kilpailun, ja varmistaa, että komissaareilla on suhteellisen vähän eturistiriitoja, kun heitä pyydetään tekemään aktiivista vaikutusta koskevia päätöksiä. lisenssinhaltijoiden.

On mahdollista, että Illinoisin pääjohtajat ovat toisinaan harhautuneet liian kaukana liiketoiminnasta valitessaan hallituksen jäseniä. IRB-kokoukset kulkivat raidasta toiseen, jolloin jäsenet voivat tutustua tiloihin, joita he eivät välttämättä näe rutiininomaisesti. Kun IRB: n jäsenet seurasivat valjatakilpailua meneillään useita vuosia sitten Maywood Park -yhteisötapahtumassa, kun yksi IRB: n jäsenistä kuuli toisen kysyvän: "Miksi hevoset juoksevat rattailla täällä?"

On siis ehkä yllättävää, että IRB: n kokouspöytäkirjassa ei kuvata hallituksen jäseniä, jotka esittävät liian monia kysymyksiä hallituksen toiminnasta. Itse asiassa heillä ei ole ollut juurikaan mahdollisuutta tehdä niin vuonna 2019 – seitsemän kuukauden kuluessa IRB on kokoontunut neljä kertaa kolmen kuukausittaisen kokouksen peruuttamisen jälkeen. Verkossa saatavien esityslistan ja kokouspöytäkirjojen mukaan IRB: lle esitetyt ensisijaiset kysymykset ovat historiallisesti olleet toimittajien lisenssit, kilpa-viralliset hyväksynnät ja jälkipäivän pyynnöt. Useat lähteet kertoivat Paulickin raportin johtokunnan jäsenille, etteivät IRB: n henkilökunnat koskaan toimittaneet raportteja panostamisesta, varainhoidosta, seuraamisesta tai hevosten terveydestä / turvallisuudesta – käytäntö, joka on vakiona osa jokaista komission kokousta lähellä olevassa Kentuckyssa. Itse asiassa hallitus näki valtion eläinlääkärin useless kerran kuuden vuoden aikana, ja päävaltiomiehet tai turvallisuusjohtajat harvoin.

IRB: ta ei kuultu eikä pidetty ajan tasalla työntekijöiden saapumisesta ja poistumisesta, mukaan lukien Marc Lainon lähtö, joka on myöhemmin palkattu nykyisen toimitusjohtajan Domenic DiCeran konsultiksi viimeisen kolmen vuoden ajan. Lautakunta sai tietää vasta sen jälkeen, kun yritys maksoi entiselle Indiana Horse Racing Commissionin toimitusjohtajalle Joe Gorajecille neuvonantajana käydä läpi Illinoisin sääntökielen ja poistaa tai selventää vanhoja ja tarpeettomia sääntöjä. (Tämä, Gorajec sanoi, oli valtava ja kaivattu tehtävä, jonka aikana hän törmäsi niin vanhaan sääntöyn, jonka mukaan merkinnät voidaan ottaa sähkeitse.) Hallituksen tietokannan mukaan Gorajecille maksettiin 36 000 dollaria vuodessa työtä.

Lautakuntaa ei myöskään koskaan kuultu IRB: n ja Illinoisin yliopiston välisen hevoseläinten huumetestausta koskevan sopimuksen uusimisesta. Illinoisin yliopiston eläinlääketieteellisessä toksikologisessa laboratoriossa on RMTC-akkreditointi, mutta kuten olemme aiemmin kirjoittaneet, akkreditointi viittaa vain laboratorion kykyihin, ei testausasteeseen, joka on sallittu kilpailuviranomaisen kanssa mahdollisesti tekemässä sopimuksessa, ja moniin kilpa-ajoihin viranomaiset haluavat säästää rahaa.

Tämän vuoden IRB: n ja Illinoisin yliopiston välillä tehdyssä sopimuksessa todetaan, että laboratorio saa testata vain täysiveristen omistajien ja kasvattajien järjestön (TOBA) luokiteltuja vaarnanäytteitä ja ”satunnaisesti 10% kaikista muista plasmanäytteistä” anabolisten steroidien testosteronin, boldenonin suhteen. , nandroloni ja stanozololi – mikä tarkoittaa, että TOBA-luokiteltujen panosten komitean ulkopuolella olevista kisoista 90 prosenttia näytteistä ei ole ollenkaan seulottu anabolisten steroidien varalta. Tämä yli vuosikymmenen kuluttua siitä, kun sääntelijät reagoivat Massive Brownin yleisön järkytykseen, tiukensivat anabolisten steroidien käytön rajoituksia radalla.

Lisäksi sopimus tekee selväksi, että Illinoisin yliopistolla ei ole kykyä soittaa. positiivinen EPO: lle (erytropoietiinille) tai darpoietiinille.

"Vahvistustestejä on saatavana laboratoriossa kaikille seulontakokeissa havaituille kielletyille aineille lukuun ottamatta erytropoietiinia, jolle vahvistustestiä ei tällä hetkellä ole laajalti saatavana", luetaan nykyisen testaussopimuksen liitteen A osa.

Sen sijaan sopimuksessa vaaditaan Illinoisin yliopistoa noudattamaan hallinnollisten sääntöjen 11 osaston 1 c luvun 603.190 §: tä, jonka mukaan IRB järjestää hevosten veren testaamisen EPO: n vastaisten vasta-aineiden, eikä itse aineen suhteen. .

Perinteisesti laboratoriot löytävät EPO: n kaksivaiheisessa prosessissa. Ensin laboratorio käyttää ELISA-kittiä EPO: n läsnäolon ottamiseksi, ja sen jälkeen on lähetettävä jaettu näyte edistyneemmälle laboratoriolle, joka suorittaa massaspektrometrian testin vahvistaakseen. Vaikka massaspektrometriaa käytetään rutiininomaisesti muun tyyppisissä lääkkeiden havaitsemisessa, EPO-testi vaatii useita päiviä ja erikoistunutta jatkokoulutusta. Jos molemmat testit palautuvat positiivisiksi, on kyse EPO: n, ei EPO: n vasta-aineiden esiintymisestä. Jos hevosille annetaan ulkomaista EPO: ta toistuvasti tietyn ajanjakson aikana, on mahdollista, että heidän ruumiinsa voivat alkaa tunnistaa aine tunkeutujana ja alkaa tuottaa vasta-aineita sille. Kun tämä tapahtuu, sairastuneen hevosen immuunijärjestelmä voi jopa tuottaa vasta-aineita omaa, luonnossa tuotettua EPO: ta vastaan, mikä voi johtaa anemiaan.

Dr. LGC Sport Science Labin entinen laboratoriojohtaja Rick Sams, Lexington, Ky, sanoi, että tätä immuunireaktiota ei tapahdu kaikilla EPO: ta saaneilla hevosilla, eikä se tapahdu nopeasti – joten testillä on pieni mahdollisuus tarttua hallintoon. kunnes siitä on tullut krooninen.

"Säännössä kuvattu vasta-ainetesti kehitti alun perin tohtori George Maylin Cornellissa, ennen kuin meillä oli riittävän herkkiä ELISA-testejä EPO: n havaitsemiseksi verestä tai virtsasta ja ennen kuin vahvistusanalyysit olivat saatavilla", Sams sanoi. ”Minulla oli huolta siitä, että testissä ei ollut täsmällisyyttä, ja päätin olla käyttämättä sitä. ELISA-testi ja varmentavat analyysit tulivat pian sen jälkeen, ja päätin käyttää niitä Maylin-testin sijasta. Minusta on ollut vaikutelma, että kukaan ei enää käytä Maylin-testiä, koska sen on osoitettu tuottavan vääriä positiivisia tuloksia. Täsmällisyyden puuttuminen tarkoittaa, että omistaja voi menettää hevosensa ja kouluttajan maine voi vaurioitua vakavasti, jos tulokset ovat virheelliset. ”

Vaikka hevonen saa positiivisen testin, hevoselle, joka tulee esiin, ei ole oikeudenmenetystä. positiivisella EPO-vasta-ainekokeella, ei kukkarojen uudelleenjakamista eikä rangaistusta hevosen kouluttajalle. Hevonen asetetaan luottamushenkilöiden luetteloon, eikä hän saa päästä kilpailuun ennen puhtaan uudelleentestin jälkeen.

Ja jos lääkkeiden testaustulokset eivät lyö IRB: n hallituksen jäseniä epätavallisina, tulosten pitäisi olla. Kielletyt lääkkeiden positiiviset vaikutukset ovat vähentyneet melkein mihinkään – edes ottaen huomioon kahden valjaraidan menetys. Vuonna 2013, ennen kuin Balmoral ja Maywood juoksi viimeisimpiin kilpailuihinsa, valtiossa oli yhteensä 518 kilpailupäivämäärää ja 13 817 näytettä. Vuonna 2018 Illinois suoritti 285 kokonaispäivää ja testattiin 7 353 näytettä. Mutta vuonna 2013 13 307 näytteestä saatiin 30 positiivista lääkepositiivista, havaitsemismäärä oli noin zero,22 prosenttia. Vuonna 2018 koko osavaltiossa oli vain kuusi löytöä otetusta 7 353 näytteestä – havaintosuhde oli zero,08 prosenttia.

Naapurina olevien Indiana-lääkkeiden testauslukut kertoivat erilaisen tarinan – 281 päivämäärällä ja 9 004 näytteellä, Indiana otti 38 positiivisia osumaprosentin ollessa zero,42 prosenttia, joka oli noin viisi kertaa korkeampi kuin Illinoisissa.

”Positiiviset ovat vähentyneet? Olemme löytäneet Jeesuksen täältä! Olemme kaikki enkeleitä. En ole koskaan nähnyt mitään sellaista ", sanoi yksi nimettömyyttä pyytänyt Illinoisin teollisuuden osallistuja.

" Uskon, että kaikki tekivät niin hyvin kuin mahdollista. "
Mikään ei tarkoita, että kaikki Illinoisin kilpa-kilpailun osallistujat ovat välttämättä turhautunut, tietysti.

Fairmount Parkissa sijaitseva omistaja / kouluttaja, entinen ILHBPA: n sihteeri / rahastonhoitaja Peter Scalcione kertoi tuntevansa olevansa tyytyväinen valtion turvallisuuden ja sääntelyn tasoon.

"Tunnen sisäisen mekanismin ja tiedän mitä tapahtuu", Scalcione sanoi. ”Kaikilla raiteilla on täysi henkilökunta hoitajiin asti. Kaikilla on kolme hoitajaa ja he kaikki toimivat oikein.

”On selvää, että kun sinulla on yhtä masentunut teollisuus kuin meillä, mikä on ollut kauheaa sanoakseni 10–12 vuotta, kun otat tämän huomioon, suurin osa hevosista ja kouluttajista ja henkilöstöstä suodatettiin ympäröivät valtiot, joilla oli jo pelaamista. On helppo ymmärtää, miksi esimerkiksi kilpa-virkamiehet eivät työskentele niin paljon kuin ennen. "

Fairmount on siirtynyt viidestä kuuteen kilpailupäivää viikossa kahteen Scalcionen virkakauden aikana.

" Milloin kilpailet kaksi päivää viikossa, miksi tarvitsit kilpaviranomaisia ​​viisi päivää viikossa? Kaikki, joka kilpailee kilpa-alalla, on vain dominovaikutus, koska Illinoisissa ei ole rahaa ”, hän sanoi. "Uskon, että Illinoisissa lopputulos on se, että jokainen on tehnyt muutokset, jotka he tunsivat tarvitsevansa selviytyäkseen."

Mutta IRB: n kuvaus siitä, että hän kamppailee voimakkaasti jokaisesta dollarista kahden valjaraidan sulkemisen jälkeen, ei ole aivan oikein. ylöspäin, hallituksen vuosikertomusten mukaan vuosilta 2013 ja 2018.

Vuonna 2013, kun asiat Illinoisissa olivat hieman lievempiä kuin nyt, saatujen kokonaistulojen ilmoitettiin olevan 13 131 921 dollaria, kun taas IRB: n toimintakustannukset olivat 7 532 944 dollaria. Liikevaihto laski viisi vuotta myöhemmin, mutta ei niin dramaattisesti kuin toimintakustannukset – IRB raportoi vuoden 2018 liikevaihdosta 12 166 167 dollaria ja toimintakustannuksista 4 970 474 dollaria. Kilpa-ajankohdat laskivat 518: sta 285: een, noin 45 prosenttia. Samaan aikaan budjetin suurimmat menot – lääkkeiden testaus – näyttävät kustannukset laskevan samanaikaisesti 1 856 218 dollarista 777 060 dollariin, muutos 58 prosenttia.

Vuonna 2017 IRB: n toimintaylijäämä oli 500 000 dollaria, joka siirrettiin osavaltion tileille valtion neljällä kappaleella seuraavalle vuodelle. Yksi ratsastaja sanoi, että kaikkien jakautuessa kohoaminen johti muutaman sadan dollarin lisäykseen kilpailua kohti.

"Aina on joku, joka ajattelee, että jotain voidaan parantaa tai tehdä paremmin", Scalcione sanoi. ”Kaikki haluavat täydellisen maailman ja se vain ei toimi niin. Uskaltaisin sanoa, että jos jollain on ongelmia, se on kappaleita, jotka ovat pääosin leikattaneet monia asioita, joita he ovat tehneet. Kenellekään ei ole tehty mitään haittaa, hevoselle ei ole annettu huonoa hallintaa tai huonoa hoitoa. Kaikki täällä ovat tehneet työnsä.

”Kaiken kaikkiaan sanoisin, että viimeisten 10–12 vuoden olosuhteiden perusteella uskon, että kaikki tekivät niin hyvin kuin mahdollista. Se ei ole tällä hetkellä täydellinen, mutta paranee. ”

(toiminto (d, s, id)
  var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
  if (d.getElementById (id)) palaa;
  js = d.luotaElementti (t); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3&appId=1477474599176346";
  fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
(dokumentti, 'käsikirjoitus', 'fb-jssdk'));