featured History Latest Mike Schmidt Philadelphia Phillies Philography

Mike Schmidt – Phillies Nation

Mike Schmidt - Phillies Nation

Share

Tweet

Jaa

Jaa

Sähköposti

Mike Schmidt juliste Citizens Bank Parkin Corridor of Fame Clubista (Matt Veasey / Phillies Nation)

sen läpi 20 yksilöä, jotka ovat olleet suuressa osassa Philadelphia Philliesin franchising-historian historiasta. Joten on ehkä sopiva, että nyt katsomme taaksepäin # 20 itse, joka on suurin franchising-historian pelaaja, Mike Schmidt.

Filografia alkoi 18 kappaleella, jotka kirjoitin jokaisen kauden ulkopuolella vuosina 2014-17 . Viime kuukausien aikana esittelin sarjan Phillies Nationissa kaksi pelaajaa, joiden todelliset yhtenäiset numerot Phillies ovat jääneet eläkkeelle: Richie Ashburn ja Jim Bunning.

Koko kirjat voidaan kirjoittaa – on kirjoitettu – järjestyksessä kertoa täysin tarina yhdestä Major League Baseballin historian suurimmista pelaajista. En aio yrittää tehdä sitä täällä. Jos olet kiinnostunut syvemmästä, tutustu hienoon elämäkertaan tässä linkissä, jonka Rob Maaddi on kirjoittanut Mike Schmidt: The Phillies Legendary Slugger.

t Aion yksinkertaisesti aloittaa pelaamisen alkuvaiheessa, ja sitten avata pelin historian suurimman kolmannen basemanin 1980-luvun kohokohdat, joissa on vähän taustaa täällä ja siellä. Sen pitäisi tehdä hyvä esittely nuoremmille faneille, ja hauskan nostalgiaa niille, jotka, kuten minä, todella näkivät hänet.

Contents

BEGINNINGS

Schmidt on syntynyt ja kasvanut Daytonissa, Ohioissa ja pysynyt kotona pelata school-baseballia Ohio-yliopistossa. Hän oli lyhyinä aikoina näinä päivinä, ja hänet valittiin kyseisessä asemassa 1970-luvun School Baseball All-America -tiimiin, kun hän oli johtanut Bobcatsin School World Seriesiin.

Kuudennella valinnalla vuoden 1971 MLB-amatööriluonnoksen toisella kierroksella. Phillies valitsi Schmidtin 30. sijalle. Se oli vain yksi valinta sen jälkeen, kun Kansas City Royals oli valinnut Kalifornian Shortstopin George Brettin nimeen.

Schmidt kuvaili sopimuksen allekirjoittamisprosessiaan Matt Monaganin 2015 kappaleessa MLB.comin Reduce 4: lle:

seuraavana päivänä herra Lucadello (Phillies scout Tony Lucadello) tuli taloon, veti ajotieltä, avasi runkonsa ja veti ulos kirjoituskoneen. Hän veti kirjoituskoneen, käveli talossa, asetti kirjoituskoneen alas, oli paperi ja sanoi: "Olemme valmiita tarjoamaan Mike 25 000 dollaria, jos hän allekirjoittaa Philliesin kanssa nyt." Ja isäni sanoi, "Ei onnistu. Tule takaisin, kun voit antaa meille 40 000 dollaria. ”Päädyimme asettumaan 37 500 dollariin ja menin ulos ja ostin Corvetin 7 000 dollaria.”

Schmidt meni edistyksellisenä kollegionäkymänä suoraan samaan kesään Double-A Readingiin. Hän esiintyi ensimmäisissä 74 ammatillisessa pelissäan, lyömällä .211 kahdeksan homersin ja 31 RBI: n yli 268 levyn esiintymiseen.

Schmidt siirtyi täyteen off-season-lepoon Triple-A Eugeneen vuoden 1972 kaudella ja todella osoitti kykynsä. Hän laski .291 / .409 / .50, kun hän ryntäsi 26 kotikäyntiä ja ajoi 91: ssä yli 131 peliä.

RAHA KAUPPALLE

Tämä esitys sai hänet syyskuun ylennykseksi 59-voittoon Phillies-klubi. Kolmannen baseman, joka oli tuolloin, oli 25-vuotias Don Money, jolla Philliesillä oli suuria toiveita yhdestä pisteestä. Raha osui kuitenkin vain 222: een, jossa oli 15 homersia vuonna 1971, jolloin hän oli tavoittanut vain 0,221 seitsemän homersin kanssa.

Schmidt ei valahtanut maailmaa tuleen ensimmäisessä lyhyen ison liigan cupissa kahvia. Mutta hän joutui ilmestymään 13 peliin ja teki kahdeksan alkua kuumasta kulmasta Larry Bowan nimen mukaan kuuman 26-vuotisen lyhytvaunun rinnalla.

16. syyskuuta 1972 kaksoissäveltäjän ensimmäisessä pelissä Veteran'ssa Stadion Montrealin Expostiä vastaan, Schmidt räjähti kolmen juoksevan homerin Balor Moore -lehden ensimmäiselle urakierrokselle. Se osoittautuisi pelin voittajaksi, joka otti Philliesin 1-0-alijäämästä three-1-johtoon, joka myös päätyisi lopulliseksi pisteet kyseisenä yönä.

Ymmärtämällä, että Philliesin alku kolmas kolmas baseman Tulevina vuosina pääjohtaja Paul Owens käänsi sopimuksen ensi kuussa, lähettämällä rahaa, infielder John Vukovichia ja syöttölaite Invoice Championia Milwaukee Brewersille neljälle hurlersille, mukaan lukien veteraani Jim Lonborg ja George Brettin veli Ken Brett.

Schmidtin osuudet vuoden 1972 Phillies-kaudesta, kuten ne olivat, menetettiin useimmissa Phillies Nationissa tuolloin. Suuri tarina oli ollut uuden saapumisen, syöttäjän Steve Carltonin aloittaminen. Vasemmanpuoleinen voitti 27 peliä ja NL Cy Young -palkinnon viime vuonna viimeiselle joukkueelle. Vähän kukaan ei tiennyt, että hän ja Schmidt tulisivat suurten Phillies-joukkueiden kulmakiviksi tulevina vuosina.

RISE TO CONTENDERS

Ensimmäisessä kaudessa starttina Schmidt taisteli voimakkaasti, kun hän meni vain .196 / .324 / .373 18 kotikäytöllä. Phillies lopetti jälleen kansallisen liigan itäosaston kellarissa, mutta uuden johtajan Danny Ozarkin mukaan he osoittivat jonkin verran edistystä, jolloin syyskuun alussa oli useless kuusi peliä.

Vuoden 1974 kausi osoittautui suureksi askeleeksi eteenpäin sekä joukkueelle että sen kolmannelle sackerille. Schmidt leikkautui .282 / .395 / .546 ja johti NL: ää 36 homersilla. Hän tuotti myös 116 RBI: tä, 108 juoksua ja 23 varastettua perustaa, valittiin kansallisen liigan All-Star -ryhmän varaukseen, ja se sijoittui kuudenneksi NL MVP: n äänestyksessä.

10. kesäkuuta 1974 kauden Houstonissa , Schmidt ajoi Astros-syöttölaitteen Claude Osteenin tarjouksen, joka oli epäilemättä koti ajaa heti lepakolta. Mutta kun pallo nousi ylös ja ylös Astrodomeen, se iski julkiselle puhujalle, joka keskeytettiin 117 jalkaa ylöspäin ja 329 jalkaa ulos kotilevystä. Pallo putosi keskikenttään, joka päätyi yhdeksi kaikkein pisimmistä singleistä

Schmidtin syntymän ja uuden toisen basemanin Dave Cashin veteraanisen vaikutuksen johdosta Phillies vietti paljon kesäkuun ja heinäkuun 1974 kesäkuussa ensimmäinen sija. Vaikka klubi alkoi elokuussa elokuussa, he voittivat 80 peliä ensimmäisen kerran kahdeksan vuoden aikana ja päättivät kauden kolmanneksi, Phillies-joukkueen korkein viimeistely vuodesta 1966 lähtien.

Vuoden 1975 kausi näyttäisi Philliesin ottavan toinen askel eteenpäin. Joukkue voitti 86 peliä ja sidottu ensimmäiseen paikkaan 18. elokuuta asti. Phillies meni 11-7 vastaan ​​jakautumisvoimaa vastaan, valtioiden välinen kilpailija Pittsburgh Pirates. Mutta Bucs veti lopulta pois päältä, viimeistelemällä 6,5 peliä.

Schmidtillä oli vähän kaatumista, sillä hän lyö vain .249 ja katsoi, että hänet nousivat yhteensä 180-vuotiaan. johti liigan toista suoraa vuodenaikaa 38 kotikäynnillä. Hän ja vasemmanpuoleinen kuvaaja Greg Luzinski antoivat Philliesille pelkän pelin yhdistelmän. ”The Bull” leikkautui samana vuonna .300 / .394 / .540, kun se oli 34 homers ja 120 RBI, joten NL All-Star -tiimi ja NL MVP: n toiseksi sijoittunut.

BECOMING THE BEST [19659012] Vuoden 1976 Bicentennial-kausi näyttäisi lopulta, että Phillies ohittaisi merirosvot idän kuninkaiksi. Nuorennetun Schmidtin johtama klubi rompaisi franchising-ennätys 101: n tavallisen kauden voittoon. He siirtyivät ensimmäiseen paikkaan 14. toukokuuta ja eivät koskaan luovuttaneet lyijyä, rakentaneet 15,5 pelipehmustetta yhdellä pisteellä ja viimeistelemään yhdeksän peliä.

Schmidt johti maksua klubista, joka johti liigan 38 homersin ja myös viimeistelyssä NL-parhaiden 306 perusta. Huhtikuun 17. päivänä hän räjäytti neljä kotirataa 18-16-vuotisen Phillies-voiton aikana Wrigley Fieldin isäntä Chicago Cubsista. Schmidt valittiin hänen toiselle NL All-Star -tiimilleen, sijoittui kolmanneksi National League MVP -äänestyksessä, ja hänet kunnioitettiin ensimmäisellä Gold Glove -palkinnollaan huippuosaamisesta kolmannella pohjalla.

Schmidt suljettiin Cincinnatin kahden ensimmäisen pelin aikana. Reds voitti molemmat pelit 6-3 ja 6-2 The Vetissä, kun hän meni useless 1-8 kahdessa pelissä. Pelissä 3 takaisin Riverfront-stadionille, Schmidt lopulta puhkesi kolme osumaa. Suuren punaisen koneen suuret lepakot lyöivät kolme kertaa 9-luvun alareunassa, kun he voittivat 7-6 voiton ja kansallisen liigan lipun.

Seuraavat kolme vuodenaikaa olisivat sekoitus menestystä ja turhautumista. Phillies oli heidän ennätyksensä 101 voitti vuonna 1977, sitten voitti 90 peliä vuonna 1978. He vangitsivat NL Eastin joka kausi ja antoivat heille kolme peräkkäistä jakoa. Joukkue tuli kuitenkin lyhyeksi joka vuosi Nationwide League Championship Collection -lehdessä, pudottamalla again-to-again-sydänmurtajia Los Angeles Dodgersiin

Philliesin turhautuminen kyvyttömyydestä siirtyä hautausaikaan, Owens päätti vihdoinkin mennä suuren teoksen jälkeen vapaaseen virastoprosessiin, joka oli vain muutama vuosi vanha tässä vaiheessa. Joulukuun 5. päivänä 1978 hän allekirjoitti monivuotisen All-Star Pete Rosein, joka oli auttanut johtamaan Reds to World Collection -julkaisuihin sekä vuosina 1975 että 1976.

Phillies avasi 1979 suosikiksi. Asiat menivät suunnitelluilla aikoina, sillä klubi rakensi toukokuun alussa 3,5-kertaisen peliosaston, joka istui vielä osastolla 27. toukokuuta. Mutta sitten se kaikki yhtäkkiä ja yllättäen kaatui alas.

Phillies menetti kuusi suoraa peliä. Se alkoi 38-51 romahtaa seuraavan kolmen kuukauden aikana. Huolimatta 19-11 viimeisestä kuukaudesta 1979 Phillies päätyi neljänneksi, kaukainen 14 peliä, jotka kuuluivat kuuluisalle "We Are Family" Pittsburgh Pirates -tiimille, jotka tulisivat jatkamaan World Collection -mestareita.

Tämä voitto Fall Classicissa oli Phillies-päädivisioonan kilpailijoiden toinen vuosikymmen. Se oli Pittsburghille viides yleinen World Collection -merkki. Phillies ei ollut koskaan voittanut yhtä World Collection -kruunua siinä vaiheessa, kun se oli 97 vuodenaikaa.

Vuonna 1977-79 Schmidt sementoi paikkansa yhtenä todellisista tähdistä. Hän voitti NL Gold Glove Awardin joka kausi ja kahdesti oli National League All-Star. Vuonna 1979 hänen 45 kotikäyttöönsä asettivat uuden Phillies-franchising-ennätyksen, joka rikkoi Chuck Kleinin vanhan merkin 43, joka oli jo vuonna 1929.

Mutta että 1979 romahtaminen oli aiheuttanut Ozarkille työnsä. Hänet korvattiin Dallas Greenillä ja hänen ei-hölynpölyässään. Vihreän alla olisi se, että joukkue kääntäisi sen takaisin 19-11 kuukauden lopulliseen esitykseen.

1980 MANDATE

Inexperienced otti Phillies-johtajaksi vuoden 1979 kauden lopussa. Hän ajoi tiimin kovasti, mutta kaikki maksoi loppujen lopuksi.

Oli vain yksi toimikausi, kun 1980-kausi alkoi, voitti mestaruuden. Jos se ei onnistunut, ikääntyvä Phillies-ydin näyttäisi todennäköisesti tapahtuvan suuria muutoksia tämän kauden jälkeen. Tämä Schmidtin, Bowan, Luzinskin ja Bob Boonen ydin oli ollut yhdessä useimpien vuosikymmenen ajan.

Philliesin ei pidetty neljänneksi sijoittumisen jälkeen, vaan heitä ei pidetty osastopalvelimina, jotka saapuivat kaudelle. Tosin Phillies istui neljännellä sijalla ja oli jo 5,5 peliä 10. toukokuuta. Mutta All-Star-tauon jälkeen he olivat naarmuuntuneet ja hakeneet tiensä takaisin kilpailuun.

Ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun kausi, Phillies oli ainoa hallussa ensimmäinen paikka NL East heinäkuun 11. Ja vielä se ei ollut hyppääminen kohta.

19. heinäkuuta he pyyhkäisivät doubleheader Atlanta Braves. 10. elokuuta heidät pyyhkäisivät jälleen kerran kaksoislomalla, tällä kertaa Pirates. Laskeminen ja näiden kahden pyyhkäisyn välillä klubi menetti 14 peliä 22 pelistä putoamalla kuusi pois divisioonan johdosta.

Toisin kuin edellinen kausi, Phillies kieltäytyi kuolemasta. Yhdeksän elokuun kahdeksan pelin voitot elokuun lopussa toivat heidät takaisin kilpailuun. Se pysyisi kynsien paisuttimena siitä lähtien. Syyskuun 26-28 viikonloppuna Expos voitti kaksi kolmesta The Vetissa ottamaan puolipelijohtajan. Nämä olisivat viimeiset pelit, jotka Phillies menettäisi kauden loppuvaiheeseen saakka.

Viime viikon aikana Phillies voitti neljä suoraa jopa jopa ylöspäin. Tämä antaisi vaiheen, joka voisi olla kaikkein dramaattisimpia franchising-historia-aikoja, ja Schmidt olisi keskeisessä asemassa molemmissa kilpailuissa.

RYHMÄN POHJOISMAINEN

Perjantai-iltana Lokakuu three Phillies ja Expos aloittivat kauden päättyessä kolme pelisarjaa Stade Olympiquessa Montrealissa, jolloin kaksi joukkuetta sidottiin osastolle. Schmidtin ensimmäisen inning-uhrin lennon ja kuudennen inning-soolon kotikäynnin takana ja valtavan kahden inning-helpotuksen ansiosta Tug McGraw, Phillies voitti avaajaan 2-1 pistemäärällä.

Tämä jätti Philliesin tarvitsemaan useless yhden voiton. jako kruunu. Montrealin voitto voisi kuitenkin jälleen tapahtua. Sade ja ylimääräiset sisävuorot tuona lauantaina 4. lokakuuta yhdistettiin lisäämään draamaa, kun Phillies vetää juoksun otsikkoon Recreation 161: n yhdeksänteen inningiin.

Pari bang-bangia esiintyy ensimmäisellä pohjalla, toinen on jonka Schmidt kutsuttiin ulos, kun replay osoitti, että hän oli todella turvallinen, jätti Bake McBriden toisen tukikohdan kahdelle ulostulolle. Boone laskeutui lopulliseen ulospäin 40-vuotiaan entisen Phillies-syöttimen Woodie Frymanin keskelle. McBride kompastui noin kolmanneksi, mutta silti juoksi kotiin sitomiskäynnillä.

Kaksi joukkuetta pysyivät solmittuina klo four-four 11. pelivuoro. Yhdellä ulos ja Rose ensimmäisellä pohjalla Schmidt astui vastaan ​​35-vuotias 14-vuotias veteraani Stan Bahnsen. Työskennellessään 2-0: een, Schmidt sai pikapallon Bahnsenin kolmannesta tarjonnasta "oikealle putkelle", kun Harry Kalas kuvaili sitä televisiossa ja ajoi sen syvälle vasemmalle kentälle – "Hän hautasi sen!", Kuten Andy Musser on kutsunut radio – 6-four Phillies-johtoon.

McGraw asettaisi Exposin alaspäin 11-luvun alareunassa, ja puhalsi Larry Parrishin pikapallon lopulliseksi. Schmidt johti maksua pilkulle, kun Phillies juhli neljännen NL East -kruununsa viiden vuoden aikana. Heille voidaan antaa anteeksi, jos he ajattelevat, että NLCS: ssä Houston Astrosia vastaan, asiat eivät voisi saada kovempaa, jännittävämpää tai dramaattisempaa. He olisivat myös olleet väärässä.

Missä monet pitävät edelleen kaikkien aikojen suurinta NLCS: ää, Phillies voitti Astrosin 3-2. Kun Luzinskin kotiretki antoi heille 3-1 voiton Veteranin stadionin avaajaan, seuraavista neljästä pelistä päätettäisiin ylimääräisissä sisävuoroissa.

Kahden pelin ohittaminen yhdelle, heidän selkänsä seinälle isäntä Astroksen tarvitsevan useless yksi voitto, Phillies löysi itsensä takana 2-0, jolloin hän pääsi vuoden 1980 NLCS: n neljännen pelin alkuun. Mutta neljä suoraa singleä, viimeinen Schmidtin pelikenttä Lonnie Smithin pisteessä, antoi Philliesille johtajan. He voittavat sen lopulta 10 inningissa sitomaan sarjan.

1980-luvun NLCS: n peli 5 on ehkä yksi suurimmista positiokilpailuista Phillies-historiassa. Perin legendaarinen tulevaisuus Hall of Famer Nolan Ryan, joka saapui viidenneksen inningin yläreunaan, Phillies kokoontui neljä kertaa.

Schmidt ei osallistu tähän kuuluisaan peliin, joka menisi 0-5: een ja erottui kolme kertaa. mukaan lukien keskellä tätä rallia ja jälleen johdattaa kymmenennen pelivuoro. Phillies voittaisi sen, kun Garry Maddox kaksinkertaistui keskelle, jossa oli kaksi ulostetta kyseisessä 10. kehyksessä. Dick Ruthven sulki Houstonin rungon pohjassa, ja Phillies meni World Seriesiin ensimmäistä kertaa 30 vuoden aikana.

WORLD SERIES MVP

1980-sarjan World Collection -näyttelyssä esitellään kaksi pelaajaa jotka oli laadittu vuonna 29 ja 30 kokonaisuudessaan vuonna 1971. Brett ja Schmidt olivat kehittyneet monivuotisiksi All-Starsiksi ja molemmat olivat asettaneet arvokkaimmat pelaajat vuodenaikoina. Schmidt rikkoi Eddie Mathewsin NL-tietueen lyömällä 48 kotikäyntiä. Brett oli tulossa ensimmäiseksi pelaajaksi, joka osui .400 vuodessa, kun Ted Williams vuonna 1941 päättyi .390-merkillä.

Tässä Fall Classicissa Phillies lopulta vangitsi ensimmäisen mestaruuden franchising-historiassa. He voittivat Brettin ja Royalsin neljästä pelistä kahdelle. Schmidt johti kahden homersin, seitsemän RBI: n ja kuuden juoksukerran seurauksena, ottamalla World Collection Most Useful Playerin kunnianosoituksia.

Pelin 2 The Vet -pelissä, joka oli sidottu four-4: een kahdeksannen pelin alareunassa, Schmidt kaksinkertaisti Royalsin lähemmäs Dan Quisenberry pisteet McBride. Sitten hän röyhtyi kotiin Keith Morelandin kärsimään tukikohtaan ja antoi Philliesille 6-4 voiton ja 2-zero-sarjan lyijyn.

Royals taisteli takaisin voittaakseen kaksi ensimmäistä Kansas Cityssä ottamaan sarjan vastaan ​​ja vei three-2 johdattaa Recreation 5: n yhdeksännen inningin yläreunaan, ja haluaa ottaa sarjan johdon. Schmidt tuli jälleen läpi. Hän johti pois pelivuorosta Quisenberrya vastaan, ja kun Unser seurasi kaksinkertaista oikeanpuoleista kenttää, Schmidt juoksi aivan ensimmäisellä kerralla ja sidoi pelin. Unser myöhemmin pisteet Manny Trillo kaksinkertainen, ja Phillies oli yksi voittaa pois.

Vuonna climactic Recreation 6 oli Schmidtin kaksisuuntainen single alhaalla kolmannen inning avasi pisteytys. Steve Carlton toimitti voimakkaan seitsemän inning-vaivaa ja käänsi pallon sitten McGrawille, joka tähän mennessä oli käynnissä höyryillä. Mutta Tug taisteli kahden viimeisimmän sisävuoron läpi ja lopulta lopetti Willie Wilsonin lopettamaan sen. Schmidt johti tätä maksua, hyppäsi McGrawin käsiin, kun heidän joukkuetoverinsa heiluttivat heidät.

1980-luku

Tietysti se on kaukana Mike Schmidtin uran tai tarinan loppumisesta, mutta aion aloittaa tuulen lähinnä summat. Kuten sanoin alussa, hän on tarinan arvoinen kirja.

Loput 1980-luvulta lähtien Schmidt jatkoi lähinnä baseballin supertähti-pelaajina. Hän otti NL MVP -palkinnot vuonna 1980, 1981 ja 1986. Hän oli Gold Gloverin ja Silver Sluggerin voittaja 1980-84 ja jälleen vuonna 1986. Hän oli NL All-Star kahdeksassa kymmenestä vuodenaikaa.

Phillies palasi pudotuspeleihin vuonna 1981 ja World Seriesiin vuonna 1983. 1980-luvun maailmanmestaruuskilpailu olisi ainoa joukkue, jonka joukkue voitti 18-vuotisen uransa aikana.

Virstanpylväs saavutettiin 18. huhtikuuta 1987 Three Rivers Stadium Pittsburghissa. Kun Phillies lähti isännöimään Piratesia 6-5: llä yhdeksännen inningin yläosassa, Schmidt tuli levylle. Juan Samuel oli kolmannella pohjalla kuin potentiaalinen sitominen, ja Von Hayes seisoi ensimmäisenä lähtökohdana.

Bucsin syöttäjä Don Robinson putosi Schmidtin taakse 3-0, ja yritti sitten hiipiä pikapallon ohi hänet. Se oli valtava virhe. Schmidt mursi kentän syvälle vasemmalle kentälle kolmen juoksevan homerin päälle, joka laittoi Philliesin päälle. Ei useless sitä, mutta se oli uran kotiin ajaa # 500 Schmidtille, mikä teki hänestä useless seitsemännen pelaajan Main League Baseball -historiassa saavuttaakseen tämän tasangon.

Kun vuosikymmen oli lähestymässä, Schmidt tuli vuonna 1989 kausi 39-vuotiaana, joka totesi, että hänen kerran hallitsevat taidonsa olivat selvästi huonontuneet. Se oli tullut jonkin verran havaittavaksi jo vuonna 1985, jolloin joukkue oli pyytänyt häntä siirtymään ensimmäisen kerran peruskorjaukseen 35-vuotiaana, jotta hän voisi majoittaa kolmannen basisti Rick Schun

. kaikki vuodenajat vuodelta 1986 ja 1987. Phillies voitti 86 peliä vuoden 1986 kampanjassa. Se olisi ollut tarpeeksi hyvä Wildcard-laiturille, jos se olisi ollut tuolloin. Koska näin ei tapahtunut, se jätti joukkueen useless NL-itäisessä kilpailussa kaukaisimpiin kilpailijoihin 108-voittoiseen New York Mets -tiimiin, joka jatkoi World Seriesin ottamista.

ENDING OUT WEST

29, 1989 Phillies olivat San Diegossa aloittamaan pitkän länsirannikon tieliikenteen viimeinen sarja. Joukkue oli menettänyt viisi peliä peräkkäin ja 10 viimeistä 12 kilpailua. Joukkue oli jo kahdeksantoista peliä, joista 10 oli alle 0,500 merkkiä, ja kamppailivat selvästi kolmannen peräkkäisen kauden aikana, neljänneksi viidessä vuodessa.

Edellisenä päivänä Candlestick Parkissa San Franciscossa Schmidt oli ottanut zero-3 kauluksen. Se olisi hänen kerrostetun uransa viimeinen peli. Hänen viimeisessä levyn ulkonäönsä yhdeksännen inningin yläosassa Schmidt käveli kävellen Mike LaCossista. Hän siirtyisi toiseen tukikohtaan ja juoksi kolmanteen, kun Curt Ford perustui peliin päättyvään kaksoispeliin. Schmidt kääntyi ja kävisi pois iso-liigan kentältä viimeisenä ajankohtana aktiivisena toimijana.

Tietenkään kukaan ei tiennyt sitä tuolloin. Vasta Emotionaalisen lehdistötilaisuuden jälkeen, kun joukkue saapui San Diegoon seuraavana päivänä, tearful Schmidt olisi seisonut hänen kaapissaan Ashburnin vieressä ja ilmoittanut eläkkeelle.

Baseball-fanit äänestivät hänen ilmoituksestaan ​​huolimatta. Kolmas baseman National League All-Star -tiimille. Schmidt kieltäytyi pelaamasta, mutta antaisi Philliesin yhtenäiselle tasolle vielä kerran, jotta he voisivat osallistua pelisijoitusta edeltäviin seremonioihin

STATISTIIKKA JA HONORIT

Schmidt kaventui uransa aikana. 380 / .527 548 kotikäynnillä. Tämä kotikäynnin kokonaismäärä jätti hänet seitsemänneksi baseballin kaikkien aikojen listalle, kun hän jäi eläkkeelle useless Hank Aaronin, Babe Ruthin, Willie Maysin, Frank Robinsonin, Harmon Killebrew'n ja Reggie Jacksonin

mukaan. RBI, kun pisteitä on 1 506. Hän voitti kolme kansallisen liigan kaikkein arvokkainta pelaajapalkintoa, 1980-sarjan MMP-kisaa, ja oli 12x NL All-Star. Hänet kunnioitettiin 10 kultahansikkaalla ja puolen tusinaa Silver Slugger -palkinnolla. Hän sai NL MVP: n äänet yhdeksän vuodenaikaa, jolloin hän ei voittanut kunniaa, mukaan lukien kolmannen kerran.

Tammikuussa 1990 Schmidt nimettiin The Sporting Newsin vuosikymmenen pelaajaksi. Phillies siirtyi virallisesti eläkkeelle 20. numeronsa aikana 26. elokuuta pidetyssä seremoniassa Veteran-stadionilla, ja hänet kutsuttiin samana vuonna 12. henkilönä Phillies Fame of Fame -historiassa.

Viisi vuotta hänen eläkkeelle siirtymisensä jälkeen Schmidt valittiin ensimmäiseen äänestykseen Baseball Corridor of Fame -hankkeesta 96,5% äänistä. Hänet liittyisivät tänä kesänä alkukilpailuihin, joita veteraani-komitea oli äänestänyt

Vuonna 1997 Baseball Writers Association of America äänesti Schmidtin kolmanneksi basistiksi Major League Baseball All-Time Group. Kaksi vuotta myöhemmin, Sporting Information julkaisi luettelonsa 100: sta Biggest Baseball -pelaajasta. Hän oli kolmannen basemanin ja korkein pelaaja, jonka uran alkoi vuoden 1967 kauden jälkeen. Hänet valittiin myös vuonna 1999 Major League Baseball All-Century -tiimiin.

Kun Phillies avasi uuden Residents Bank Parkin vuoden 2004 kaudelle, Schmidt oli yksi neljästä pelaajasta, joita kunnioitettiin uuden ballparkin patsaalla. joukkuetoverinsa Carlton yhdessä Ashburnin ja Robin Robertsin kanssa. Kymmenen vuotta myöhemmin hänen kollegiaalinsa # 10 jäi eläkkeelle Ohio-yliopistossa.

A PHILLIES ICON

Schmidt on pysynyt aktiivisena Phillies-yhteisön kanssa pelipäiviensä jälkeen. Vuonna 1990 hän toimi Phillies-lähetysten kommentoijana vanhassa PRISM-kaapelitelevisioverkossa. Vuodesta 2002 hän on usein esiintynyt Phillies-kevätkoulutuksessa auttaakseen työskentelemään pelaajien kanssa. Hänen roolinsa hän täyttää jälleen tänä vuonna Clearwaterissa

Viime keväänä Schmidt selitti ajattelutapaansa haastattelussa Todd Zoleckin kanssa MLB.com:

'' Oletetaan, että sinulla on melko hyvä perusta lyömään mekaanisesti, mielestäni sinun täytyy olla ajattelevan miehen hitter. En usko freelanceriin, jota kutsun sitä, kun menet kotilevyyn ja näet pallon ja osu siihen. En usko näkemään palloa ja osuu siihen. Juuri kotiin, jos hän törmää minua pois, hän iskee minut, jos saan osuman, saan osuman. ”Uskon jokaisen päivän suunnitelmaan. Jos et halua tehdä sitä, en usko, että olet oikealla tiellä kohti potentiaalisi saavuttamista. Kaikki kertoivat minulle, että ajattelin liikaa, kun pelasin, mutta en olisi kuuluisassa Hall of Fameissä, jos se ei olisi hullu aivoni, joka vei minut eri tasoille. ”

Hän hallitsi Excessive-A Clearwater Threshersia vuoden 2004 kausi, ja sitten Schmidt toimi Staff USA: n kolmannena peruskouluttajana, joka sisälsi Phillies-pelaajat Jimmy Rollinsin ja Shane Victorinon World Baseball Classicissa vuonna 2009.

Kesäkuussa 2014 Schmidt oli kädessä, kun Rollins siirtyi hänelle tulla Philliesin kaikkien aikojen osumien johtajaksi. Schmidt on edelleen toiseksi tässä luettelossa. Hän on kaikkien aikojen johtava pelien, kotiretkien, RBI: n, juoksupelien, kävelyjen ja streikojen franchising-johtaja. Schmidt on myös toiseksi suurimmillaan lepakoilla, kolmanneksi slugging-prosenttiosuudella ja viidenneksi OPS: n klubin kaikkien aikojen listalla.

Schmidtillä oli vielä yksi kunnia, joka sai hänet fanien äänestyksessä vuonna 2006. Missä tunnetaan DHL Hometown Heroes -tapahtumana samana vuonna, Schmidt voitti Ashburnin, Carltonin, Kleinin ja Robertsin fanien äänestyksessä Phillies-historian suurimman pelaajan puolesta. Aaron, Ruth, Brett, Metsin Tom Seaver ja Tigers Ty Cobb olivat ainoat pelaajat, jotka saivat enemmän kokonaisäänestyksiä

Schmidt on vuodesta 2014 lähtien liittynyt Philliesiin televisiolähetykset viikonlopun kotipeleihin, jotka tarjoavat värillisiä kommentteja. Uuden sukupolven fanit nauttivat Phillies-historian suurimmasta toimijasta tulevien "Weekend with Schmidt" -viestien aikana näkemysten, mielipiteiden ja anekdoottien kuunteluun.

LISÄÄ PHILLIES NATION:

! Toiminto (f, b, e, v, n, t, s) jos (f.fbq) paluu; n = f.fbq = toiminto () n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit); jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.model = '2.0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, käsikirjoitus, https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js); fbq ('init', '174439779959980'); fbq ('monitor', 'PageView');