featured Latest Philadelphia Phillies Phillies Nuggets with Tim Kelly

Mikä nykyinen Phillies tulee olemaan edelleen tiimin kanssa 2026 MLB All-Star Game -tilassa? – Phillies Nation

Mikä nykyinen Phillies tulee olemaan edelleen tiimin kanssa 2026 MLB All-Star Game -tilassa? - Phillies Nation

Jaa

Tweet

Jaa

Jaa

Sähköposti

Rhys Hoskins (vas.) Ja Bryce Harper (oikea) ovat Philliesin nykyisiä kasvoja. (Ian D'Andrea)

Seuraavana tiistaina, Matt Breen, The Philadelphia Inquirer, MLB ilmoittaa, että Residents Financial institution Park isännöi 2026 All-Star-peliä. Se on tuskin järkyttävää uutista, kuten James Wagner, The Washington Postille kirjoitettu, totesi jo vuonna 2015, että Philadelphia Phillies halusi isännöidä 2026 All-Star-peliä. 2026 tulee olemaan Amerikan 250-vuotisjuhla, joten Philadelphia – joka myös isännöi All-Star-peliä vuonna 1976, Amerikan 200-vuotisjuhlan – näyttää olevan sopiva paikka isännöidä juhannusklassikkoa urheilulle, jota usein kutsutaan "Amerikan ajanvietoksi".

Vuonna 2019 Phillies, kaikki reiät, jotka voivat esiintyä niiden käynnistys kierto ja bullpen, on murhattu All-Star ehdokkaita niiden kokoonpano. Bryce Harper, kuuden kerran All-Star, on lähes lukko, joka edustaa All-Star-pelin kansallista liigaa. Tämän vuoden peli järjestetään Progressive Fieldissä Clevelandissa, ja vaikka Rhys Hoskins joutuu kovaan kilpailuun ensimmäisellä pohjalla, 26-vuotiaalla on jo viisi kotikäyntiä ja 15 RBI: tä. J.T. Realmuto, jota monet pitävät parhaana urheilijana, voisivat hyvin tehdä toisen peräkkäisen All-Star-ulkoasunsa. Se on varhain, mutta Maikel Franco on nousemassa epätodennäköiseksi ehdokkaaksi, sillä neljä alkuaikaa kulkee, vaikka hänen täytyy kilpailla Nolan Arenadon, Anthony Rendonin ja Manny Machadon kanssa kolmannella pohjalla. Lisäksi Andrew McCutchenilla, Jean Seguralla ja Odubel Herreralla on kahdeksan yhdistettyä All-Star Game -näyttelyä.

Tämän harjoituksen läpikäyminen jopa kaksi vuotta sitten olisi ollut ajanhukkaa. Mutta koska Philliesin kokoonpano on täynnä All-Star-kaliiperi-pelaajia, on mielenkiintoista pohtia, mitkä nykyisen joukkueen pelaajat ovat edelleen organisaation kanssa, kun All-Star Game palaa Philadelphiaan ensimmäistä kertaa vuodesta 1996.

Ilmeinen ensimmäinen vastaus tähän kysymykseen on Harper. Hän allekirjoitti 13 kuukauden / 330 miljoonan dollarin sopimuksen Philliesin kanssa viime kuussa. Vaikka Harper on tällä hetkellä kahdeksannessa vuodessa liigassa, hän on edelleen vain 33 vuoden 2026 MLB All-Star -pelissä. Harperin on määrä tehdä 26 miljoonaa dollaria vuonna 2026, joka on hänen kahdeksan vuotta. Phillies toivoo, että Harper on edelleen kengät All-Star-peleille siinä vaiheessa, kun hän on työskennellyt uransa aikana, mutta täysin ilman kauppaa koskevaa lauseketta ja choose-out-sopimuksia hänellä on lähes varmasti edelleen Phillies vuonna 2026 tuotannosta riippumatta

Koska nuoret pelaajat ovat viime aikoina laajentuneet, Philliesin pääjohtaja Matt Klentak näyttää näennäisesti tarjoavan Hoskinsille laajennuksen tai ainakin ostamaan välimiesvuosiensa. Mutta Phillies pystyi ostamaan Hoskinsin välimiesvuosia – hän on tiimivalvonnassa vuoteen 2023 mennessä – ja ostaa vuoden tai kaksi vapaata virastoa, ja se ei vieläkään olisi 2026. DH voi olla hyvin tulossa kansalliseen liigaan – joka voisi näennäisesti pidentää Hoskinsin aikaa Philliesin kanssa – mutta koska Phillies on tehnyt taloudellisia investointeja Harperiin, on oikeudenmukaista ihmetellä, haluavatko he sitoutua maksamaan Hoskinsin 30-luvun puoliväliin. Tätä päätöstä ei tietenkään tarvitse tehdä missään vaiheessa pian, vaikka se voisi olla.

On pari aseita, jotka kannattaa harkita.

Aaron Nola, vaikka yllättävän huono alku 2019-kaudelle, on vuosi yksi neljän vuoden / 45 miljoonan dollarin sopimuksesta, jossa on myös 16 miljoonan dollarin klubimahdollisuus vuodelle 2023, joka lähes varmasti toteutetaan, kun oletetaan, että Nola pysyy terveenä. Koska Nola ei luota ylivoimaisiin hittereihin, hänellä pitäisi olla hyvät 30-vuotiaat, joten tuntuu täysin mahdollisilta, että hän on edelleen joukkueensa kanssa vuonna 2026, 33-vuotiaana.

Seranthony Dominguez aloittaa hitaasti vuoden 2019 kausi ei luultavasti ole merkki siitä, että hän ei ole Philliesin arvokkain avaaja seuraavien viiden vuoden aikana. Se on kuitenkin muistutus siitä, kuinka kuolevaiset helpotuskannut ovat sen jälkeen, kun hän on vaikuttunut 53 pelistä alokasaan vuonna 2018. Kova heitto-helpotuskoneet käsittelevät usein kyynärvammoja, kamppailu nopeuden sopeutumiseen pienenee ja ovat yleensä ensimmäisiä, joita käydään kauppaa, kun tiimi putoaa riitauttamatta. Dominguez ei ole edes saavuttanut välimiesmenettelyn kelpoisuutta, mutta hän ajaisi vuosikymmenen Philliesin kanssa, jos hän olisi vielä järjestön kanssa vuonna 2026. Se ei tapahdu usein relieversin kanssa.

Ehkä kaksi mielenkiintointa mahdollisuutta ovat edellä mainittu Herrera ja Scott Kingery. Molemmat allekirjoitetaan pitkällä aikavälillä, mutta jokainen tuntuu siltä, ​​että hänellä olisi vielä pitkä kuva Philliesissä vuonna 2026.

Herrera allekirjoitti Philliesin kanssa joulukuussa 2016 viisi vuotta / 30,5 miljoonaa dollaria, joka sisältää myös edulliset klubivaihtoehdot 2022 ja 2023. Phillies vietti kuitenkin nro 1 yleisesti samana vuonna Mickey Moniakille, joka suunnittelee keskikentänäyttelijänä suurliigan tasolla. Harper, ainakin lähitulevaisuudessa, on oikeassa kentässä. Se ei jätä paljon tilaa Herreralle, jos Moniak pannut ulos. Vaikka hän ei olisi, Herrera tulee olemaan 34 vuonna 2026. Herreran on vaikea kuvitella 12-vuotista kestävää luontoa ja satunnaista henkeä.

Kingery puolestaan ​​allekirjoitti kuuden vuoden sopimuksen kolmesta lisää klubivaihtoehtoja, ennen kuin hän koskaan pelasi Phillie-peliä. Näiden klubivaihtoehtojen lopullinen on vuonna 2026, hänen 32-vuotiaana. Vaikka on oikein todeta, että Kingeryn kauppa ei koskaan haittaa Philliesiä – kaikkein eniten taattu jokaisella yksittäisellä kaudella on 8 miljoonaa dollaria vuonna 2023 – on myös oikeudenmukaista huomauttaa, että lyömättömät työkalut, joita hän näytti alaikäisten paratiisin yläpuolella t löysi vielä tiensä Philadelphiaan. Jos hän ottaa takaisin lomakkeen, jonka avulla hän osui .304: een 26: lla kotona kulkee Double-A-lukemisen ja Triple-A Lehigh-laakson välillä vuonna 2017, hänen kolme lisävaihtoehtoa käytetään lähes varmasti. Mutta Kingerylla on .226 uran lyöntivuoro keskiarvolla suurimmalla liigan tasolla.

Sen jälkeen on helppo hallita eräitä kavereita.

Andrew McCutchen on 32-vuotias ja allekirjoitti kolmivuotisen / 45 miljoonan dollarin sopimuksen tämän ohi liity Philliesiin. Hänellä on ollut tuottoisa alku hänen punaisille raidoilleen, mutta hänellä on edestakainen taistelu vielä seitsemän vuoden liigassa, puhumattakaan vielä Philliesin kanssa. Jean Segura on 29 vuotta ja allekirjoittanut sen 2022, ja sillä on edullinen 17 miljoonan dollarin klubivaihtoehto 2023: lle. Onko hän vielä täällä vuonna 2026? Voit tehdä omia päätelmiäsi

Vaikka nämä kaksi Philliesin offseason-yrityskauppaa ovat melko epätodennäköisiä Philliesin kanssa vuonna 2026, Realmuto on ainakin mahdollista. Realmuto kääntyi 28 viime kuussa, ja vaikka hän voi tulla vapaaksi agentiksi vuoden 2020 kauden jälkeen, Phillies erosi entisestä nro 1 yleisestä näkymisestään – RHP Sixto Sanchezista – osana pakettia, jolla hankittiin All-Star-backstop. Luulisi, että he eivät tehneet sitä vain odottaessaan, että hän viettää kaksi vuodenaikaa tiimin kanssa. Silti Realmuto tulee olemaan 35 vuonna 2026. Hän voisi allekirjoittaa Philliesin laajennuksen, joka pitää hänet täällä viimeisenä vuonna 2020, antaa hänelle mahdollisuuden tulla Philliesin Famerin muuriksi ja olla vielä klubin kanssa seitsemän vuoden ajan.

Cesar Hernandez on pisimpään toiminut Phillie, mutta vaikka organisaatio on riittävän korkea 28-vuotiaana, jonka hän on pitänyt paikallaan yli Kingeryn, toinen perusta on tullut hyvin vaihdettavaksi asemaksi . Hernandez voi tulla vapaaksi agentiksi vuoden 2020 jälkeen, joten hän on todennäköisesti melko kaukana kuvasta, kun 2026 rullaa. Francon kuumasta alusta huolimatta sama on todennäköistä myös hänen tapauksessa. Se on ollut yksi pahimmista baseball-salaisuuksista, jotka Phillies ovat olleet avoinna Francolle ainakin vuoden ajan, ja Phillies vietti ensimmäisen kierroksensa vuoden 2018 MLB-luonnoksessa Alec Bohmille, joka jo nyt

Ja vaikka Zach Eflinin alku vuoden 2019 kaudelle on hyvin rohkaisevaa, 24-vuotiaalla on zero,75 ERA kahdessa, vuonna 2019 alkava.

Jälleen yksinkertaisesti siksi, että pelaaja on edelleen Philliesissä vuonna 2026, ei tarkoita, että he pelaavat All-Star-kaliiperia. Esimerkiksi Cole Hamels oli yksi kolmesta Phillies All-Starsista vuonna 2012, seitsemän vuotta sitten. Vaikka Hamels oli erinomaista Chicago Cubsille, kun kaupankäynnin päättymispäivä oli kausi sitten, hän ei ole johdonmukaisesti asettunut All-Star-tasolle vuodesta 2016. Jonathan Papelbon ja Carlos Ruiz, Phillies kaksi muuta All-Starsia vuonna 2012,

On täysin mahdollista, että vaikka muutama nykyinen Phillies All-Star-ehdokas – Harper, Hoskins, Nola – voisi vielä esiintyä eliitti tasolla seitsemän vuoden aikana, pelaaja (t) jotka edustavat Philliesiä 2026 All-Star-pelissä, eivät ole vielä tärkeimpien liigojen tasolla. Bohm, Spencer Howard, Adonis Medina ja Luis Garcia ovat Phillies-näkymiä, jotka voivat olla All-Stars tulevaisuudessa. Heck, on mahdollista, että Phillies ei ole laatinut tai allekirjoittanut pelaajaa tai pelaajia, jotka luovuttavat punaisia ​​pinoja vielä 2026 All-Star -pelissä – esimerkiksi Nola oli Philliesin yksinäinen All-Star vuonna 2018, neljä kesää sen jälkeen Phillies valitsi hänet MLB-luonnokseen

Yrittäessään ennustaa tulevia listoja ja All-Starsia – yhtä hauskaa kuin se onkin – voi olla turhuutta. Näyttää varmalta, että All-Star Game palaa Philadelphiaan vuonna 2026 ensimmäistä kertaa vuodesta 1996, jolloin Ricky Bottalico oli vain Philliesin All-Star.

LISÄÄ PHILLIES NATION

  1. Darian Howard, Ryanin poika, Isän uran korkeita ja pieniä arvoja, omia unelmiaan
  2. Prime 10 Philliesin kotipaikka kansalaisten pankkipuistossa
  3. Phillies on tehnyt hienovaraisia ​​yhtyeitä ennen vuoden 2019 kauden alkua
  4. David Robertson: 'ucking ucking ucking ucking ucking ucking s ucking ucking ucking ucking ucking ucking ucking ucking ucking ucking ucking ucking ucking ucking ucking ucking ucking t (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit); jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! zero; n.model = '2.zero'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! zero; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, skripti, https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js); fbq ('init', '174439779959980'); fbq ('monitor', 'PageView');