featured Gregg Jefferies History Lance Parrish Latest Philadelphia Phillies

Isot nimettömät agentit Lance Parrish ja Gregg Jefferies eivät toimineet Philliesille – Phillies Nation

Isot nimettömät agentit Lance Parrish ja Gregg Jefferies eivät toimineet Philliesille - Phillies Nation

Jaa

Tweet

Jaa

Jaa

Sähköposti

Jefferit osuivat ”The Cycle” -sarjaan vuoden 1995 kauden aikana, mutta hänen Phillies-esityksensä olisivat vähäisiä ja kaukana sen jälkeen. (YouTube)

Philadelphia Philliesia ympäröivä jännitys on noussut lähes kahden viikon kuluessa siitä, kun Bryce Harper oli hyväksynyt sopimuksen joukkueen kanssa.

Harper oli suurin osa sesongin ulkopuolelle. pääomistaja John Middleton ja pääjohtaja Matt Klentak, kääntämällä Philliesin mielenkiintoisesta nuoresta tiimistä välittömäksi nimikilpailijaksi.

Klubi allekirjoitti myös entisen kansallisen liigan arvokkaimman pelaajan, Andrew McCutchenin ja yhden baseballin ylimmistä relevereistä viime vuosikymmenellä, David Robertson, vapaassa virastossa. Harperin allekirjoittaminen kuitenkin sytytti lipunmyyntikonttorin puhelinlinjat ja ajoi faneja Philliesin verkkosivustolle tarttumaan istuimiin 2019 pallopeleihin.

Harper on yksi tänään tärkeimmistä pelaajista. Hänestä tulee viimeisin sarja Pete Rose -nimisestä korkean profiilin vapaa-agenttijulkaisusta vuonna 1978 Jim Thome'lle vuonna 2002 Cliff Lee: lle vuonna 2010 valita Philadelphia uuteen kotiinsa. Hän on ylivoimaisesti nuorin, ja sen odotetaan vaikuttavan organisaatioon paljon pidemmällä aikavälillä kuin mikään vapaa-agentin lisäys franchising-historiassa.

All-Starin allekirjoittaminen vapaassa virastossa ei ole aina toiminut Philliesille , kuitenkin. Kaksi suurinta 1980-luvun ja 1990-luvun vuosikymmeninä päättyivät merkittävästi. Kumpikaan näistä pelaajista ei tuottanut standardeja, jotka he olivat asettaneet urallaan ennen heidän saapumistaan ​​Philadelphiaan. Kumpikaan ei myöskään auttaisi ryhmää menestymään.

Lance Parrish

Lance Parrish oli lonkkaaja, joka näytti olevan juuri sitä, mitä 80-luvun loppupuolen Phillies tarvitsi palata riitauttamiseen. (KG Graphics / WikiCommons)

1980-luvun lopun Phillies alkoi laskea joillakin vaikeilla aikoina, kun johto yritti yhden kovimmista temppuja baseballissa, uudelleenrakentamisen ja voiton jatkumisen. Se ei toiminut hyvin. 1984 Phillies liukui zero,500 merkkiin 81-81, ja seuraavana vuonna kärsi ensimmäisen häviökauden joukkue vuosikymmenen aikana

Vuonna 1986 Phillies palasi takaisin loppuun 86-75. Se oli kolmanneksi paras ennätys Kansallisliigassa, mutta silti useless hyvä toinen sija, 22 peliä takana mega-lahjakas New York Mets -klubi, joka jatkoi voittaa World Seriesin.

että he olivat takaisin. Schmidt oli voittanut kolmannen NL MVP: n ja jatkoi vahvaa ikää 36-vuotiaana. Juan Samuel, Von Hayes ja Glenn Wilson antoivat vankan tuen

. Ozzie Virgil Jr, joka oli ollut NL All-Star vuonna 1985, oli vaihdettu Atlanta Bravesiin sopimuksessa, joka toi lähemmäs Steve Bedrosianin ja outfielder Milt Thompsonin Philliesille.

Vuoden 1986 kaudella 25 vuotta vanha John Russell oli aloituslauta levyn takana ja hän sai kiinni 93 pelistä. Häntä tuki 27-vuotias Ronn Reynolds, joka oli 43-vuotiaana ja joka oli saanut 43 peliä ja väsynyt 24-vuotias Darren Daulton, joka tarttui 49 kertaa.

kauden ulkopuolella klubi päätti sulkea metsän välisen aukon päivittämällä lautasen taakse. 30-vuotias Parrish, joka oli yksi pelin tuoreimmista pyydystöistä, oli tullut vapaaksi agentiksi. Phillies hyppäsi, värjäämällä hänet kahden vuoden sopimukseen miljoonalla dollarilla kauden aikana.

Parrish oli ollut AL All-Star -vangitsija viimeisten viiden vuoden aikana ja kuusi ennen seitsemää vuodenaikaa Detroit Tigersin kanssa. Hän oli viiden kerran Silver Slugger-voittaja sekä kolmen kertaisen Gold Glove Award -kilpailun voittaja ja avainvaunu 1984 World Collection -mestaruusjoukkueessa

Hänen ensimmäinen peli Philliesin kanssa tuli 7. huhtikuuta. 1987 at Atlanta-Fulton County Stadium. Paljon samalla tavalla kuin Rosein ensimmäinen peli jauheen sinisen tien päällä, ei ollut mitään kirjoitettavaa kotiin. Philickit olivat samana yönä Rick Mahler, joka luovutti vain kolme osumaa täydellisessä pelissä. Parrish meni 0-2 kävellen.

1987 Phillies ei koskaan mennyt. He menettivät ensimmäiset neljä peliäan, kahdeksan ensimmäisestä yhdeksästä, ja he olivat toukokuun alussa kymmenen peliautomaattia.

Kesäkuun lopun suuri elpyminen elokuun loppupuolella, jolloin he menivät 35-18, heittivät heidät yhdeksään pelejä yli 500 merkin ja muutti klubin 6,5 pelin ensimmäisen sijan. Mutta he menisivät useless 13-25: stä, päättyivät neljänneksi, 15 peliä.

Vuonna 1988 Phillies upposi NL-itäisten osastojen pohjalle kuin kivi heti alusta alkaen. He olivat huhtikuun loppuun mennessä 7,5, toukokuun loppuun mennessä 14 peliä, ja ne olivat 16 ulos MLB All-Star -turnauksessa. Asiat useless pahenivat sen jälkeen. Joukkue meni 29-47 viimeisen tauon jälkeen, 36,5 peliä johtajien takana.

Sanomalla, että Parrishin kaksi vuodenaikaa olivat pettymys, olisi aliarviointi. Joukkue ei pelkästään epäonnistunut faneilla, mutta hän teki niin, että se oli useless 230 / .304 / .385 32 homerin, 38 kaksinkertaisen ja 127 RBI: n yli 253 pelin kanssa.

Gregg Jefferies

Jefferies saapui Philliesin kanssa epätavalliseen aikaan sekä franchising- että pelin osalta. Hän allekirjoitti neljä vuotta kestäneen 20 miljoonan dollarin suuruisen sopimuksen vapaana edustajana 14.12.1994. Tuolloin Main League Baseball oli vielä keskellä pelaajien lakkoa, joka oli nähnyt World Seriesin peruuttamisen ensimmäisen kerran sen alusta lähtien . Lakko lopulta ratkaistiin 2. huhtikuuta 1995 ja kausi alkaa kolme viikkoa myöhemmin.

Phillies oli ollut yllätys 1993 NL pennant-voittajille. Mutta silloin he olivat vain 54-61 ja kamppailivat neljännessä paikassa. Yksi tämän ryhmän suosituimmista veteraaneista, John Kruk, kääntyi 33-vuotiaaksi ja hänestä tuli vapaa agentti

Jefferies ei ollut huono aikansa Philliesin kanssa. Hän ei ollut koskaan koskaan kovin hyvä, eikä varhaisen lupauksen jälkeen ollut myöskään joukkue. (1995 Yläkannen SP)

Ryhmän uudelleen työkalut, klubi päätti palauttaa entisen kolmannen baseman Charlie Hayesin vapaaksi agentiksi heti lakon päättyessä. Tämä muutti vakiintuneen Dave Hollinsin ensimmäiseen tukikohtaan ottamaan Krukin paikan.

Jefferies ei voinut hyväksyä sopimusehtoja Saint Louis Cardinalsin kanssa ja päätti lähteä Philliesille. Hän päätyi jakautumisaikaan vasemman kentän ja ensimmäisen pohjan välillä kahdella ensimmäisellä kaudellaan klubin kanssa, ja sitten hänestä tulee täysipäiväinen vasemmanpuoleinen alkusoittaja viimeisissä kahdessa.

Useless 27-vuotias, kun hän allekirjoitti, Phillies näytti saavansa yhden pelin parhaista hittereistä, kun hän tuli hänen primeensä.

Jefferies oli saavuttanut Major League Baseballin 19-vuotiaana, jolloin hän oli NL: n nuorin pelaaja vuonna 1987 New York Metsillä. Hän sijoittui kolmanneksi vuoden 1989 NL Rookie of the Yr -äänestyksessä, ja sitten osui .342 ja .325 ja oli ollut NL All-Star kummallakin kaudella Cardinalsin kanssa ennen saapumistaan ​​Philadelphiaan.

oli, että hän voisi tuoda samanlaisen taidon, kuten Kruk oli antanut. Slashing kaksinkertaistaa hitter, joka voisi saada perusta usein. Hänen kykynsä pelata kenttäpeli salli myös Jim Fregosiin monipuolisuuden kokoonpanon rakentamisessa.

Suuri osa vuoden 1993 suosituimmasta ytimestä oli edelleen ympärillä, kuten Hollins, Curt Schilling, Darren Daulton, Lenny Dykstra, Jim Eisenreich, Mariano Duncan, Mickey Morandini ja Kevin Stocker. Toivottiin, että Jefferiesin ja Hayesin lisäykset auttaisivat klubia palaamaan riitauttavaan asemaan.

Jefferies debytoi 26. huhtikuuta 1995 Busch-stadionilla vastaan ​​Saint-Louisissa olevia kardinaaleja. Isäntä Redbirds olisi ralli alkuvuodesta 5-zero alijäämästä, joka laski parin juoksun yhdeksännen pelin alareunassa 7-6 käyntiä varten. Jefferies meni 1-four kävellen, juoksi maaliin ja varastetulla pohjalla. Hänet heitettiin myös varastamaan.

1995 Phillies tuli ulos kuin jengi-busters. Baseballin takana klubi juoksi 25.6. Mennessä 37-18 ennätykseen, kun se rakensi 4,5-kisan NL-itään. Sitten selittämätön tapahtui. He palasivat kotiin seitsemän pelin kotipaikkaan ja voittivat useless kerran. Se oli hirvittävän dian alku, jossa klubi menetti 20 seuraavaa 26 peliäan.

He eivät koskaan toipuneet, laskeneet edelleen ja kauemmin divisioonassa. Vuonna 1995 Phillies päättyi sitomaan toiseksi, mutta 69-75 oli 21 peliä, jotka voittivat jakoa voittaneen Atlanta Bravesin, joka jatkoi voittaa World Seriesin samana vuonna.

Jeffereillä olisi yksi merkittävä yksittäinen kohokohta 1995 kausi. 26. elokuuta hänestä tuli ensimmäinen Phillies-pelaaja 32-vuotiaana "The Cycle" -peliin, kun hän teki sen Los Angeles Dodgersia vastaan ​​Veteran's Stadiumissa.

Tämä vuoden 1995 kausi olisi ensimmäinen neljästä peräkkäisestä suuresta häviämisestä kausien aikana Jefferien vuoden aikana Philliesin kanssa. Siitä tuli ajanjakso, jolloin joukkue ei löytänyt tavan jatkaa vuoden 1993 menestystä vaan siirtyisi yhä enemmän siirtymävaiheen kautta. Viimeisenä vuonna vuonna 1998 Jefferies oli joukkuetoverinsa, kuten Scott Rolen, Bobby Abreu ja Mike Lieberthal. Mutta he olivat tulevaisuudessa, ja hän oli melko valmis.

Jefferies leikasi Philadelphiassa neljän kaudensa aikana .287 / .340 / .411. Hän ei ollut huono pelaaja – hän ei myöskään ollut kovin hyvä. Vaikka hänen ei koskaan odotettu kantavan joukkueensa, toivottiin, että hän pysyy All-Star-kaliiperi-pelaajana, joka auttaisi Philliesia takaisin väitteisiin. Näiden kahden ensimmäisen kuukauden jälkeen he eivät koskaan tulleet lähelle.

Harperin allekirjoittamisen myötä Philliesin baseball-historian uusi aikakausi on selvästi aamunkoitto. On melko varmaa, että hän osoittautuu paljon myönteisemmäksi vaikutukseksi kyseiseen historiaan kuin Parrish tai Jefferies. Fanit toivovat, että kun hänen 13-vuotinen sopimus on päättynyt, Harper-aikakauden Phillies ei ole useless ylittänyt Lee- ja Thome-seurojen tuloksia, mutta jopa World Collection -voittajan Rose-tiimin.

LISÄÄ PHILLIES NATION:

! Toiminto (f, b, e, v, n, t, s) jos (f.fbq) paluu; n = f.fbq = toiminto () n.callMethod ? n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit); jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.model = '2.zero'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! zero; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, käsikirjoitus, https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js); fbq ('init', '174439779959980'); fbq ('monitor', 'PageView');