Artists Facts Grammy Winner H.E.R. Interviews Jermaine Elliott Latest Long Island Monster New York S2D2 Send for Me singer Songwriter Tiffany Xo

[INTERVIEW] Jermaine Elliott antaa jatkossakin meille dope-kappaleita

[INTERVIEW] Jermaine Elliott antaa jatkossakin meille dope-kappaleita

Long Islandin laulaja Jermaine Elliott R & B: n uudesta sukupolvesta, mikä erottaa hänet toisistaan ​​ja kuinka hän toivoo inspiroivan toisia musiikin kautta

Siellä on vielä muuta tämä Lengthy Islandin musiikin ystävä kuin se, joka kohtaa mikrofonin, ja hän on täällä ilmoittamassa siitä.

Buzzworthy nimi sattuu olemaan Jermaine Elliott. Sileä tyyppinen kaveri, joka on mukava silmissä ja helppo korvissa, rajoituksella Luonnollisesti rauhallinen sielu raivoavan laulukeskeisen kappaleen kanssa, Elliott on mestarillisesti hallinnut melodiat ja tuottanut selkeästi himokkaita sanoituksia jo jonkin aikaa.

New Yorkerin, missä Lure-meet-R & B -lähestymistapa Taide ja taivaallinen laulunkirjoitus- ja tuotantotekniikka erottavat hänet muusta, ja vaivaavat hänet vaivattomasti kolmiulotteiseksi kynän takana ja boksissa.

Luova yhdistäminen lakkaamattomasta tarinankerronnasta ja omituisesta harmonisoinnista, alon g Elliottin Hip-Hop-tyyppisellä swaggerilla ja pehmeällä purjehduksella, myötävaikuttaa siihen, miksi hänen tyylinsä on liikkumattoman vertaansa vailla.

Mutta Jermaine Elliott alkoi veistää käsityöt siunaukseen lukionsa seinien sisällä. että se on tänään. Lahjaesityksistä tanssijoukkoihin Elliott päätti jonakin päivänä näyttää maailmalle, että hänellä on aina ollut suuruuden lahja, joka kasvaa hänen sisällään. Joka on nyt allekirjoitettu, sinetöity ja toimitettu… tärkeimmällä tavalla.

Inspiroimalla legendeja Michael Jacksonia, Stevie Wonderia ja Smokey Robinsonia muun muassa kruunu on luonut äänekkäästi oman kaistansa tähän peliin, ja hän ei ehdottomasti tullut soittamaan.

Elliottin Soundcloud- ja YouTube-sivulle ladattujen kappaleiden ryhmä, joka alkoi vuonna 2015, on uranut uuteen korkeuteen. Miljoonat suoratoistot ja huipputason yhteistyöt myöhemmin, East Coast -laulajan taiteilijoiden Tory Lanezin, HER: n ja DaniLeighin kanssa, tekevät teollisuudesta myrskyn.

Ikään kuin Grammy-voitto, hänen kirjoittamansa HER: n singlen yhdessä kirjoittaminen “ Faktat ", ei riittänyt leimaamaan lehdistönsä kohtauspaikkaan, Elliott jatkaa vaikutuksensa tekemistä.

Useless kuukausia sen jälkeen kun hänen debyyttialbuminsa, Lähetä minulle, ja Kanadan kiertue julkaistiin, hän on palannut kaikilla -uusi EP, nimeltään Songs 2 Drive 2 (S2D2). Neljäraitainen projekti esittelee Elliottin aistillisemman puolen, kun hän kehittää rakkauden ja elämän aikakirjallisuutta, jota ihmiset kestävät päivittäin.

Aivan hirviö, mitä hän tekee, taitavalla lauluntekijällä on tällä hetkellä #MonsterChallenge murtamassa Internet nyt. Suoraan Ship for Me -albumistaan ​​kannattajia ympäri maailmaa nähdään videoilla, jotka värisevät bangeriin ja antavat parhaimmat liikkeensä.

Valmistautuu nyt toiseen LP-levyjään, Jermaine Elliottia nousussa, ja voimme ' t autta, mutta ole matkalla.

Olimme hiljattain kiinni JE: n kanssa puhumme nykypäivän R&B-areenasta, kuinka hän sopii siihen, mitä on tulossa ja niin paljon muuta.

Katso alla!

Parlé Mag : Joten ennen kuin aloitamme viimeisimmän projektisi, S2D2: n, ottakaamme se vähän alkuun. Milloin huomasit ensin haluavasi tehdä musiikkia? Ja kuinka se kaikki alkoi sinulle?
Jermaine Elliott: No, minua on aina inspiroinut tekemään musiikkia. Kun olin nuorempi, tuotin paljon takaisin lukiossa. Laulisin ennen taloa, mutta en koskaan ottanut sitä vakavasti. Äitini ja isäni, he ovat molemmat laulajia. Joten, sieltä, sanoisin, saan musiikillista inspiraatiota. Mutta minulla ei ole koskaan ollut itseluottamusta levittää musiikkiani maailmalle. Sinä tiedät? Eräänä päivänä veljeni ja minä olimme studiossa ja tavaraa sellaista, ja hän on aivan kuten "Yo"! Sinun on tuotava musiikkisi pois. Et voi olla vain studio räppari; sinun on jaettava musiikkisi maailman kanssa. ”Joten, hän pani yhden kappaleistani Instagram-albumiin!

Parlé Mag: Voi vau!
Jermaine Elliott: En edes tiennyt! Ja se alkoi saada paljon houkuttelevuutta. Joten kun se tapahtui, se oli päivä, jolloin päätin: ”Minun on otettava se vakavasti!” Siitä lähtien, kun aloitin musiikillisen urani.

Parlé Mag: Tullessasi paikasta kuten Lengthy Island, New York, millä tavalla sanoisit, että kulttuuri vaikutti jonkin verran ääneesi?
Jermaine Elliott: minusta tuntuu vaikutti ääniini paljon! Kasvattuna Long Islandilla, se oli kovaa. Olen pohjoisesta, joten kävin läpi paljon. Minulla oli paljon huonoja aikoja, hyviä aikoja, mutta se opetti minulle kuinka liikkua elämässä. On myös paljon lahjakkaita ihmisiä, jotka ovat kotoisin Long Islandista, mutta heidät unohdetaan. Paljon kuulumattomia ihmisiä.

Parlé Magazine: Oikea, oikea. Saan sen täysin.
Jermaine Elliott: Mutta kaiken kaikkiaan, [Long Island] on siellä, missä juurini ovat. Paljon ihmisiä on räppääjiä siellä. Tunnen aina saaneeni inspiraatiota myös heiltä.

Parlé Magazine: Pisin on ollut tämä valtava väärinkäsitys taiteilijoista, jotka ovat ehkä aloittaneet uransa Soundcloudin kaltaisilla alustoilla, joille sinäkin houkuttelit suuren osan faneistasi. [19659019] Jermaine Elliott: Jep.

Parlé Magazine: Useimmilla on tämä ennakkoluuloton käsitys, että se tekee sinusta vähemmän lahjakkaan tai et sinut oteta vakavasti, mikä ei mielestäni ole totta. Halusin kuitenkin kysyä, koska joku, joka on ollut pelissä muutaman vuoden ajan, luuletko saaneesi tunnustusta, jonka todella ansaitset? Vai pidätkö itseäsi edelleen alakoirina?
Jermaine Elliott: Sanoisin, että kaikki tapahtuu syystä. Uskon siihen. Vielä on suuri osa maailmaa, jota ei ole vielä löydetty minuun, joten tunnen olevani edelleen alakoira. On outoa sanoa, että pidän siitä, mutta [in some aspects] pidän siitä. Et koskaan tiedä, mistä näkökulmasta tulen, joten minua ei oikeastaan ​​voida pysäyttää. Joidenkin taiteilijoiden on käsiteltävä tiettyjä asioita, joita minun ei tarvitse käsitellä. Voin pudota, kun haluan; Voin tulla mistä tahansa kulmasta, jonka haluan. Joten, se tulee työn mukana. Sinun on pysyttävä tehtävässä ja oltava kärsivällinen. Eräänä päivänä asiat poptuvat, joten olen oppinut olemaan vain kärsivällinen. Jos popsi liian nopeasti, et tiedä millaista taistelua on päästä sinne. Joten, Jumala kieltää, jos jotain tapahtuisi, tiedät seurata askeleesi, mitä tehdä, tai jopa opettaa toiselle henkilölle, kuinka päästä seuraavalle tasolle.

Parlé Mag: Olen samaa mieltä! Koska kun vihdoin saavutat tuon menestyspisteen, se tekee entistäkin paremmaksi nähdä kaiken kovan työsi.
Jermaine Elliott: Oikein! Joskus, kun saavut tietyn pisteen, et tiedä oikeasti minne sinne mennä.

Parlé Mag: Kuten tiedämme, julkaisit viime elokuussa debyyttialbumin Lähetä minulle. Nyt olet palannut tämän uuden EP: n, S2D2: n kanssa. Mitä olet arvostellut käsityössäsi ensimmäisen projektin jälkeen?
Jermaine Elliott: Olen oppinut oppimaan, että se ei pidä mitään. Kun sinulla on kappale, pudota se. Koska joskus saatat odottaa liian kauan pudottaaksesi jotain, ja se ei ehkä tunnu samalta kuin tuntui tuona ajanjaksona. Ajanhallinta on avain. Lisäksi opit uusia asioita tallennuksesta. Kun laitat musiikkisi siellä, tiedät, mikä kiinni, mikä ei, ihmisten suosikkeja. Saat sellaista kuin suunnitelma minne mennä ja mitkä kappaleet vastaanotetaan paremmin.

Parlé Magazine: Joten puhutaan S2D2: stä, joka tarkoittaa Songs 2 Drive 2, puhua meille tämän projektin tekemisestä.
Jermaine Elliott: Periaatteessa menisin läpi paljon musiikkia joka päivä ja näyteosia [of it]. Päätin vain, että halusin luoda jotain, joka oli helppo kuunnella. Sinä tiedät? Ehkä jos ajat myöhään illalla tai olet ystävien kanssa… menossa rannalle. Juuri se tunne! Halusin tarttua siihen tunteeseen yhdessä EP: ssä. Joten aloin miettiä tilanteita, jotka saivat minut tuntemaan niin, tai tilanteita, jotka täydentäisivät tätä EP: tä. Jälleen helppo kuunnella. Sitä minä etsin, ja näin keksin konseptin.

<img data-Assault-id = "124843" data-permalink = "https://www.parlemag.com/2019/08/ jermaine-elliott-haastattelu / jermaine-elliott-s2d2-album-cover / "data-orig-file =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/ Jermaine-Elliott-S2D2-album-cover.jpg? Fit = 500% 2C500 & ssl = 1 "data-orig-size =" 500 500 "data-kommentit-avattu =" 1 "data-image-meta =" "aukko": "0", "luotto": "", "kamera": "", "kuvateksti": "", "created_timestamp": "0", "tekijänoikeus": "", "FOCAL_LENGTH": "0", "iso ":" 0 "," suljin_nopeus ":" zero "," otsikko ":" "," suunta ":" 1 "" data-image-title = "Jermaine Elliott S2D2 -levyn kansi" data-image-description = "

Jermaine Elliott S2D2 -levyn kansi

"data-medium-file =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-S2D2-album-cover.jpg?fit=300% 2C300 & ssl = 1 "data-large-file =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-S2D2-album-cover.jpg?fit = 500% 2C500 & ssl = 1 "class =" tasalaatuinen koko täysillä wp-image-124843 jetpack-lazy-image "src =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/ 2019/08 / Jermaine-Elliott-S2D2-album-cover.jpg? Resize = 500% 2C500 & ssl = 1 "alt =" Jermaine Elliott S2D2 albumin kansi "leveys =" 500 "korkeus =" 500 "data-recalc-dims =" 1 "data-laiska- data-laiska- data-laiska-src =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-S2D2-album -cover.jpg? resize = 500% 2C500 ja on-odottaa-load = 1 # 038; ssl = 1 "/>

<img data-Attachment-id =" 124843 "data-permalink =" https: // www. parlemag.com/2019/08/jermaine-elliott-interview/jermaine-elliott-s2d2-album-cover/ "data-orig-file =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp- content / uploads / 2019/08 / Jermaine-Elliott-S2D2-ai bum-cover.jpg? fit = 500% 2C500 & ssl = 1 "data-orig-size =" 500 500 "data-kommentit-avattu =" 1 "data-image-meta =" "aukko": "0", "hyvitys" ":"", "kamera": "", "kuvateksti": "", "created_timestamp": "zero", "tekijänoikeus": "", "FOCAL_LENGTH": "zero", "iso": "zero", "shutter_speed": "0", "otsikko": "", "suunta": "1" "data-image-title =" Jermaine Elliott S2D2 -levyn kansi "data-image-description ="

Jermaine Elliott S2D2 albumin kansi

"data-medium-file =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-S2D2-album-cover.jpg?match=300% 2C300 & ssl = 1 "data-large-file =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-S2D2-album-cover.jpg?fit = 500% 2C500 & ssl = 1 "class =" tasalaatuinen koko täysillä wp-image-124843 "src =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine -Elliott-S2D2-albumin kansi.jpg? Resize = 500% 2C500 & ssl = 1 "alt =" Jermaine Elliott S2D2 albumin kansi "leveys =" 500 "korkeus =" 500 "data-recalc-dims =" 1 "/>

Parlé Mag: kiva! Oliko jotain, jonka päätit tehdä toisin tämän työn kanssa tällä kertaa?
Jermaine Elliott: Toisin kuin Lähetä minulle? En. En usko, että se oli jotain erilaista; Se oli useless, kuten sanoin, kun jatkat musiikin tekemistä, saat paremman ja paremman. Alat kehittyä. Joten minusta tuntuu, että [S2D2] on useless evoluutioprosessini. [I’m] lyö jatkuvasti lyöntejä joka päivä, laatiessaan jatkuvasti konsepteja joka päivä. Eläessäsi elämässä käydään läpi erilaiset tilanteet, ja nuo tilanteet laitetaan paperille. Niin kauan kuin elät ja pystyt läpi tilanteita, sinulla on aina kappaleita laulamista varten ja aiheita, joista puhua. Joten minusta tuntuu, että tämä prosessi ei ollut erilainen kuin viimeinen.

Parlé Mag: Mikä on suosikkikappalesi EP: llä ja miksi?
Jermaine Elliott: Suosikkiraidani piti olla ”Tiffany Xo”. Se on kuin erilainen ura siihen, erilainen ääni! Se on bop! Se puhuu asioista, jotka ovat meneillään. Sinulla ei ehkä ole aikaa jollekin, vaikka saatat rakastaa sitä henkilöä ja tuntea sitä. Mutta olet hiomallasi, ja se ei ehkä tunnu riittävältä ajalta.

Parlé Mag: Kyllä, se on totta! Se tapahtuu joskus niin.
Jermaine Elliott: Se oli minulle keskeinen kohta – käyden läpi tilanteita. Joskus sinulla ei vain ole tarpeeksi aikaa ihmisille. Näetkö mitä sanon? Mutta rakastat niitä silti. Sitä yritin hyökätä, kun tulin esiin tuolla kappaleella ”Tiffany Xo”. Ja siksi luultavasti se on suosikkini.

Parlé Magazine: Toistaessasi EP: n otsikkoa vähän, mihin kappaleisiin haluat ajaa?
Jermaine Elliott: Kaikki riippuu siitä, mikä mieliala Olen mukana! Joskus voin kuunnella DaBabyä, kun olen tunnelmassani. Ehkä jäähdyn homien kanssa! [laughs]

Parlé Mag: [laughs] Tunnen sinut!
Jermaine Elliott: Voin kääntyä ympäri ja kuunnella Usherin paskaa tai Fortunate Dayea, PartyNextDoor. Jotain, joka on kuin hieman enemmän. Myöhäisillan jäähdytys tai muu. Kaikki riippuu mielialasta.

Parlé Magazine: Kuulostaa siltä, ​​että soittolistallasi on erilaisia ​​malleja! [laughs]
Jermaine Elliott: kyllä, kyllä! Se on ehdottomasti erilaisia. Tai voin heittää jonkun vanhan koulun paskaa!

Parlé Magazine: Ja siinä ei ole mitään vikaa. [laughs]
Jermaine Elliott: [laughs]

Parlé Magazine: Joskus taiteilija pudottaa ensimmäisen projektinsa, on aina pelko, että toinen voitti. t välttämättä elää sen kanssa. Onko se koskaan ollut huolestunut sinulle? Kuten kuinka olet onnistunut pysymään luovasti johdonmukaisina?
Jermaine Elliott: Kun aloitin ensimmäisen kerran – kun aloitin musiikillisen urani -, oli kappale, jonka pudotin nimellä “mustasukkainen”. Kaikki rakastivat tätä laulua! Everyone! Kun puhuin veljestäni, hän sai minut pudottamaan kappaleen. Se oli ensimmäinen kappale, ja pudotin toisen kappaleen sen jälkeen, mutta ”mustasukkainen” sai enemmän huomiota. Joten minusta tuntui: "Hitto! Kuinka voin koskaan ylittää tämän kappaleen? ”Koska kaikki olivat vain niin kiinni siihen. Olin kuten “Kuinka voin ravistaa sitä?” Mutta kyse on ajallaan, varsinkin kun olet uusi taiteilija. Ihmiset aikovat soittaa suosikkikappaleelle kappaleesta, joka heistä eniten pidä.

Parlé Magazine: Ah, tarkalleen.
Jermaine Elliott: Joten, sinun on useless jatkettava työskentelyäsi läpi. Kun tuota vauhtia tulee, pallo alkaa pyöriä, voit vapauttaa muuta musiikkia, ja he alkavat suosia niitä kappaleita enemmän kuin ensimmäistä kappaletta, niin tiedät, että olet tiellä jotain. Jos tiedät, että olet juuri julkaissut yhden kappaleen, se on ainoa kappale, josta he pitävät, ja kaikki muut kappaleet, he ovat kuin "Eh, se on hyvin, mutta minä vain pidän siitä yhdestä kappaleesta", sinulla voi olla ongelma. Mutta kuten sanoin, [after] kehittyy ja tekee niin paljon, joudut uraan ja ihmiset alkavat pitää erilaisista kappaleista.

Parlé Magazine: En usko, että sinun on huolehdittava siitä, että ihmiset pitävät useless tietystä kappaleesta, koska olet ehdottomasti erittäin lahjakas!
Jermaine Elliott: Kiitos! Arvostan sitä niin paljon.

Parlé Magazine: Ei hätää! Joten mitä luulet R&B: n puuttuneen parin viime vuoden ajan, ja miten toivot toteuttaa sen omassa musiikissasi?
Jermaine Elliott: Minulle sanoisin, että se on sielu, joka puuttuu, todellinen vene. Joskus voi olla, että puhut levystä. Minusta tuntuu, että monet levyt puhuvat useless käteisvarojen ja narttujen saamisesta. Anteeksi kieleni. Vain tavallinen paska.

Parlé Mag: kyllä!
Jermaine Elliott: Joten kun alat puhua ongelmista, meneillään olevista asioista, mitä teit siinä tilanteessa tai miten tuo asia sai sinut tuntemaan kyseisenä ajankohtana, se on mitä tulee yhteyteen muihin ihmisiin. Kuten kun vanhan koulun taiteilijat tekivät tavaroita. Michael Jacksonin “Beat It”, hän teki kappaleen asioista, jotka eivät ole hänen. Kun yhdistät itsesi maailmaan läpi meneillään olevista ongelmista, silloin pystyt saavuttamaan tietyn tasangon ja palauttamaan sielun takaisin musiikkiin.

Parlé Mag: Ihmiset haluavat jotain, mihin he voivat liittyä! Joten ymmärrän mistä tulet siitä.
Jermaine Elliott: He tekevät!

Parlé Magazine: Mikäli niitä on, mitkä ovat mies R&B -taiteilija nykymaailmassa?
Jermaine Elliott: Minusta ei ole haasteita. Kaikki haasteet, jotka kohtaaisin, ovat vain minusta parempi, sisäiset asiat. Kuinka olla parempi, mikä kulma seuraavasta tulee. Joskus R&B -musiikkia ei soiteta yhtä paljon. Ihmiset suosivat asioita, jotka ovat jo ulkona, joten R&B -taiteilijalle saattaa olla hiukan vaikeampaa tulla ulos portista [in today’s world] ja ihmisille pitää siitä pitämistä. Mutta tiedät, kuten jo totesin, johdonmukaisella tavalla, se tuo ihmisiä tietoisempiin.

Parlé Mag: Kun joku saavuttaa tietyn menestyksen teollisuudessa, on helppo tulla tyytyväiseksi. Kuinka olet onnistunut pysymään pinnalla ja eksymään hypeestä, etenkin kun kyse on niin nopeatempoisesta kentästä?
Jermaine Elliott: Pysy pois Instagramsta! [laughs]

Parlé Mag: [laughs] Todellako?
Jermaine Elliott: Se on ainoa tapa! Panin puhelimen alas monta kertaa; En ole maailmassa. Koska minusta tuntuu, että Instagram on oma maailma. Joskus voit saada kiinni: “Voi, kuka on päässyt tänne?”, “Kuka ajaa tätä autoa?” Tai “Kuka rokkaa tätä ketjua?”

Parlé Mag: Ja se ei ole edes todellinen!
Jermaine Elliott: Se ei ole! Joten kun olet kiinni siihen, alat verrata itseäsi. ”Voi, kuinka voin tehdä tämän kuin tämä ihminen?”, “Kuinka saan tämän auton kuten kyseinen henkilö?” Et edes tiedä, mitä kului todella ihmiseltä, jotta hän saisi asian… tai onko kyseessä jopa todellinen. [Not getting caught up in that] on tapa, jolla pysyn nöyränä ja maadoittuneena. En tee niitä asioita, joita kaikki muut tekevät.

Parlé Mag: Mikä sanoisit olevan palkitsevin osa siitä, mitä teet?
Jermaine Elliott: Ah, mies! Voin useless nähdä ihmisiä, jotka tukevat minua, ihmisiä ympäri maailmaa. Voin nähdä etäisyyden, jonka musiikkini saavuttaa, ja nähdä, että Egyptin ihmiset tanssivat sen mukaan. Se vain tekee minut onnelliseksi siitä, että pystyn todella koskettamaan muita ihmisiä muualla maailmassa.

<img data-Attament-id = "124844" data-permalink = "https://www.parlemag.com / 2019/08 / jermaine-elliott-haastattelu / jermaine-elliott-feature / "data-orig-file =" https://i2.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08 /Jermaine-Elliott-feature.jpg?match=630%2C420&ssl=1 "data-orig-size =" 630 420 "data-kommentit-avattu =" 1 "data-image-meta =" "aukko": "zero" , "luotto": "", "kamera": "", "kuvateksti": "", "created_timestamp": "zero", "tekijänoikeus": "", "FOCAL_LENGTH": "0", "iso":" 0 "," suljinnopeus ":" 0 "," otsikko ":" "," suunta ":" 1 "" data-image-title = "Jermaine Elliott -ominaisuus" data-image-description = "

Jermaine Elliott haastattelu

"data-medium-file =" https://i2.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-feature.jpg?match=300%2C200&ssl=1 " data-large-file = "https://i2.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-feature.jpg?fit=630%2C420&ssl=1" luokka = "koko täysikokoinen wp-kuva-124844 kohdistuskeskus jetpack-laiska-kuva" src = "https://i2.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott- ominaisuus.jpg? resize = 630% 2C420 & ssl = 1 "alt =" Jermaine Elliott -haastattelu "leveys =" 630 "korkeus =" 420 "data-recalc-dims =" 1 "data-laiska-, data-laiska-, data-laiska- src = "https://i2.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-feature.jpg?resize=630%2C420&is-pending-load=1#038 ; ssl = 1 "/>

<img data-Attachment-id =" 124844 "data-permalink =" https://www.parlemag.com/2019/08/jermaine-elliott-interview/jermaine-elliott- ominaisuus / "data-orig-file =" https://i2.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-feature.jpg?match=630%2C420&ssl= 1 "data-orig-size =" 630 420 " data-kommentit-avattu = "1" data-image-meta = "" aukko ":" 0 "," luotto ":" "," kamera ":" "," kuvateksti ":" "," luotu_timestamp ": "zero", "tekijänoikeus": "", "FOCAL_LENGTH": "0", "iso": "zero", "shutter_speed": "zero", "nimi": "", "suunta": "1" "data-image-title =" Jermaine Elliott function "data-image-description ="

Jermaine Elliott -haastattelu

"data-medium-file =" https://i2.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-feature.jpg?match=300%2C200&ssl=1 " data-large-file = "https://i2.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-feature.jpg?match=630%2C420&ssl=1" luokka = "koko täysikokoinen wp-kuva-124844 kohdistuskeskus" src = "https://i2.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/08/Jermaine-Elliott-feature.jpg?resize = 630% 2C420 & ssl = 1 "alt =" Jermaine Elliott -haastattelu "leveys =" 630 "korkeus =" 420 "data-recalc-dims =" 1 "/>

Parlé Magazine: Se on uskomatonta. Kun ihmiset näkevät Jermaine Elliottin, kenen kanssa haluat heidän näkevän hänet?
Jermaine Elliott: Haluan heidän näkevän minua lasten roolimallina. Haluan heidän näkevän minut isoveljenä. Useless mentori, joku, joka voi auttaa sinua pääsemään läpi suhteesi tai läpi jotain muuta, jonka olet käymässä läpi. Sitä haluaisin, että minua katsotaan. Joku, jonka kanssa voit puhua käydessäsi läpi ongelman, joka todella satuttaa sinua. Minusta tuntuu, että minusta olisi kyseinen henkilö, joka antaisi tuon vahvan neuvon siitä, miten selviytyä tilanteesta.

Parlé Magazine: Mitä neuvoja tarjoaisit muille tuleville laulajille?
Jermaine Elliott: Luottakaa prosessiin! Olen ollut niin monissa tilanteissa, että olen työskennellyt niin monta työtä, tein tämän ja tein sen. Joskus pääset tälle harmaalle alueelle, missä se on kuin “Mitä teen? Aikooko tämä musiikki paska ottaa pois? Aionko olla joku? Pitäisikö minun lopettaa tämä paska ja mennä kouluun? ”Monet taiteilijat käyvät läpi vaiheen. Olen kiinni päästäväni joskus harmaan alueen päälle, mutta tiedätkö mitä? Joka kerta kun tunnen tuon tunteen, tapahtuu jotain hyvää! Joten tiedän, että olen oikealla tiellä.

Parlé Mag: Se antaa sinun useless tietää jatkaaksesi!
Jermaine Elliott: aivan!

Parlé Mag: kerro meille mitä muut ovat varastossa sinulle tänä vuonna.
Jermaine Elliott: Työskentelen todella uuden levyn parissa!

Parlé Mag: Vau! Onko mitään yksityiskohtia siitä? [laughs]
Jermaine Elliott: [laughs] Albumin pitäisi olla pudottamassa pian. Todella pian! #MonsterChallenge on nyt pois päältä. Se pyyhkäisee kansakunnan! Meillä on musiikkivideoita tulossa ulos. Meillä on ilmestymässä joitain suuria ominaisuuksia. Joten juuri sitä voit odottaa.

Ota kiinni Jermaine Elliottin kanssa sosiaalisessa mediassa!

Twitter
Instagram
Facebook


Lukijat saattavat myös pitää:

<img data-Attach-id = " 123871 "data-permalink =" https://www.parlemag.com/2019/05/angie-stone-full-circle-album-new-single/elle-varner/ "data-orig-file =" https: / /i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/05/Elle-Varner.jpg?fit=700%2C411&ssl=1 "data-orig-size =" 700,411 "data-kommentit- avattu = "1" data-image-meta = "" aukko ":" 6.3 "," hyvitys ":" "," kamera ":" Canon EOS 5D Mark IV "," kuvateksti ":" "," luotu_timestamp " : "1548429917", "tekijänoikeus": "", "FOCAL_LENGTH": "80", "iso": "500", "shutter_speed": "0,005", "nimi": "", "suunta": "1" "data-image-title =" Elle Varner "data-image-description ="

Elle Varner

"data-medium-file =" https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/05/Elle-Varner.jpg?fit=300%2C176&ssl=1 "data- suuri tiedosto = "https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/05/Elle-Varner.jpg?match=696%2C409&ssl=1" class = "wp- image-123871 aligncenter jetpack-lazy-image "src =" https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/05/Elle-Varner.jpg?resize=300%2C176&ssl = 1 "alt =" Elle Varner "leveys =" 300 "korkeus =" 176 "data-recalc-dims =" 1 "data-laiska- data-laiska- data-laiska-src =" https: //i1.wp .com / www.parlemag.com / wp-content / uploads / 2019/05 / Elle-Varner.jpg? resize = 300% 2C176 & is-pending-load = 1 # 038; ssl = 1 "/> <img data-liitteenä -id = "123871" data-permalink = "https://www.parlemag.com/2019/05/angie-stone-full-circle-album-new-single/elle-varner/" data-orig-file = "https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/05/Elle-Varner.jpg?fit=700%2C411&ssl=1" data-orig-size = "700,411" data-kommentit-avattu = "1" data-image-meta = "" aukko ":" 6,Three "," luotto ":" "," kamera ":" Canon EOS 5D Mark IV " "kuvateksti": "", "created_timestamp": "1548429917", "tekijänoikeus": "", "FOCAL_LENGTH": "80", "iso": "500", "shutter_speed": "zero.zero05"," otsikko ":" "," suunta ":" 1 "" data-image-title = "Elle Varner" data-image-description = "

Elle Varner

"data-medium-file =" https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/05/Elle-Varner.jpg?fit=300%2C176&ssl=1 "data- suuri tiedosto = "https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/05/Elle-Varner.jpg?match=696%2C409&ssl=1" class = "wp- image-123871 aligncenter "src =" https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/05/Elle-Varner.jpg?resize=300%2C176&ssl=1 "alt = "Elle Varner" leveys = "300" korkeus = "176" data-recalc-dims = "1" /> [INTERVIEW] Ainutlaatuinen kyky Elle Varner sitoutui pitkään peliin täyttäessään musiikillisen kohtalonsa

<img data-Connect- id = "124240" data-permalink = "https://www.parlemag.com/2019/06/ryan-leslie-legal-battle-superphone/ryan-leslie-music-rights/" data-orig-file = " https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/06/Ryan-Leslie-Music-Rights.jpg?fit=700%2C434&ssl=1 "data-orig-size = "700,434" data-kommentit-avattu = "1" data-image-meta = "" aukko ":" four,8 "," luotto ":" Noam Galai "," kamera ":" NIKON D750 "," kuvateksti ": "NOAM GALAI", "luonut_timestamp": "151691 5759 "," tekijänoikeudet ":" 2018 Getty Pictures "," focal_length ":" 250 "," iso ":" 2000 "," shutter_speed ":" 0.003125 "," title ":" "," orientation ":" 1 "" data-image-title = "Ryan Leslie Music Rights" data-image-description = "

Ryan Leslie Music Rights

"data-medium-file =" https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/06/Ryan-Leslie-Music-Rights.jpg?fit=300%2C186&ssl= 1 "data-large-file =" https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/06/Ryan-Leslie-Music-Rights.jpg?fit=696%2C432&ssl = 1 "class =" kohdistuskeskus wp-image-124240 jetpack-lazy-image "src =" https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/06/Ryan-Leslie -Music-Rights.jpg? Resize = 324% 2C201 & ssl = 1 "alt =" Ryan Leslie Music Rights "leveys =" 324 "korkeus =" 201 "data-recalc-dims =" 1 "data-laiska-, data-laiska- data-laiska-src = "https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/06/Ryan-Leslie-Music-Rights.jpg?resize=324%2C201&is-pending -load = 1 # 038; ssl = 1 "/> <img data-Attachment-id =" 124240 "data-permalink =" https://www.parlemag.com/2019/06/ryan-leslie-legal-battle -puhelin / ryan-leslie-music-rights / "data-orig-file =" https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/06/Ryan-Leslie-Music -Rights.jpg? Fit = 700% 2C434 & ssl = 1 "data-orig-size =" 700,434 "data-kommentit -opened = "1" data-image-meta = "" aukko ":" four.eight "," hyvitys ":" Noam Galai "," kamera ":" NIKON D750 "," kuvateksti ":" NOAM GALAI "," luonut_timestamp ":" 1516915759 "," copyright ":" 2018 Getty Pictures "," focal_length ":" 250 "," iso ":" 2000 "," shutter_speed ":" 0.003125 "," title ":" "," orientation ":" 1 "" data-image-title = "Ryan Leslie Music Rights" data-image-description = "

Ryan Leslie Music Rights

"data-medium-file =" https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/06/Ryan-Leslie-Music-Rights.jpg?fit=300%2C186&ssl= 1 "data-large-file =" https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/06/Ryan-Leslie-Music-Rights.jpg?fit=696%2C432&ssl = 1 "class =" kohdistuskeskus wp-image-124240 "src =" https://i1.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/06/Ryan-Leslie-Music-Rights. jpg? resize = 324% 2C201 & ssl = 1 "alt =" Ryan Leslie Music Rights "leveys =" 324 "korkeus =" 201 "data-recalc-dims =" 1 "/> Ryan Leslie uhrasi paljon rauhoittaakseen pitkään laillisen taistelun , Mutta hän tekee hyvin

<img data-Attachment-id = "124597" data-permalink = "https://www.parlemag.com/2019/07/princeton-perez-interview/processed-with-rni- movies-preset-technicolor-2-hc-3 / "data-orig-file =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/07/promo3-e1563314254655. jpg? match = 4830% 2C3091 & ssl = 1 "data-orig-size =" 4830 3030 "data-kommentit-avattu =" 1 "data-image-meta =" "aukko": "0", "luotto": "", "kamera": "", "captio n ":" Käsitelty RNI-elokuvilla. Esiasetettu 'Technicolor 2 HC' "," luotu_tunnus ":" zero "," tekijänoikeudet ":" "," polttopituus ":" zero "," iso ":" zero "," suljin_nopeus ":" zero "," otsikko " : "Käsitelty RNI-elokuvilla. Esiasetettu 'Technicolor 2 HC' "," orientation ":" zero "" data-image-title = "Princeton Perez on täällä pysyäkseen ja tekemässä asioita omalla täydellisella tavalla" data-image-description = "

Princeton Perez On täällä pysyäkseen ja tekemässä asioita omalla täydellisellä tavallaan

"data-medium-file =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/07/promo3-e1563314254655.jpg?fit=300%2C192&ssl=1 "data- suuri tiedosto = "https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/07/promo3-e1563314254655.jpg?fit=696%2C445&ssl=1" class = "wp- image-124597 aligncenter jetpack-lazy-image "src =" https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/07/promo3-e1563314254655.jpg?resize=314%2C201&ssl = 1 "alt =" Princeton Perez "leveys =" 314 "korkeus =" 201 "data-recalc-dims =" 1 "data-laiska- data-laiska- data-laiska-src =" https: //i0.wp .com / www.parlemag.com / wp-content / uploads / 2019/07 / promo3-e1563314254655.jpg? resize = 314% 2C201 & is-pending-load = 1 # 038; ssl = 1 "/> <img data-Attachment -id = "124597" data-permalink = "https://www.parlemag.com/2019/07/princeton-perez-interview/processed-with-rni-films-preset-technicolor-2-hc-Three/" data-orig-file = "https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/07/promo3-e1563314254655.jpg?match=4830%2C3091&ssl=1" data-orig -size="4830,3091" data-comments-ope ned="1" data-image-meta=""aperture":"0","credit":"","digital camera":"","caption":"Processed with RNI Films. Preset 'Technicolor 2 HC'","created_timestamp":"0","copyright":"","focal_length":"0","iso":"0","shutter_speed":"0","title":"Processed with RNI Films. Preset 'Technicolor 2 HC'","orientation":"0"" data-image-title="Princeton Perez Is Right here to Keep and Doing Issues His Own Good Approach" data-image-description="

Princeton Perez Is Here to Keep and Doing Issues His Own Good Approach

" data-medium-file="https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/07/promo3-e1563314254655.jpg?match=300%2C192&ssl=1" data-large-file="https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/07/promo3-e1563314254655.jpg?match=696%2C445&ssl=1" class="wp-image-124597 aligncenter" src="https://i0.wp.com/www.parlemag.com/wp-content/uploads/2019/07/promo3-e1563314254655.jpg?resize=314%2C201&ssl=1" alt="Princeton Perez" width="314" height="201" data-recalc-dims="1"/>[INTERVIEW] Former Senseless Conduct Member Princeton Perez on Life After the Group, Turning into a Solo Artist, and Maintaining His Faith Robust


!perform(f,b,e,v,n,t,s)if(f.fbq)return;n=f.fbq=perform()n.callMethod?
n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit), jos (! f._fbq) f._fbq = n;
n.push = n; n.loaded =! 0; n.model = '2.0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! zero;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, t) (ikkuna,
asiakirja, 'käsikirjoitus', 'https: //connect.fb.internet/en_US/fbevents.js');
fbq('init', '193157278093707', ,
    "agentti": "wordpress-5.2.2-1.7.5"
);

fbq ('monitor', 'PageView',
    "lähde": "wordpress",
    "versio": "5.2.2",
    "pluginVersion": "1.7.5"
);

if (typeof jQuery! = 'määrittelemätön')
  jQuery (asiakirja) .ready (toiminto ($)
    jQuery ('runko'). päällä ('lisätty_kortti', toiminto (tapahtuma)

      // Ajax-toiminta.
      $ .get ('? wc-ajax = fb_inject_add_to_cart_event', toiminto (tiedot)
        $ ( 'Pää'). Append (tiedot);
      );

    );
  );