darian howard featured Latest Philadelphia Phillies Phillies Nuggets with Tim Kelly Ryan Howard

Darian Howard, Ryanin poika, puhuu isän urallaan, omiin unelmiinsa – Phillies Nation

Darian Howard, Ryanin poika, puhuu isän urallaan, omiin unelmiinsa - Phillies Nation

Jaa

Tweet

Jaa

Jaa

Sähköposti

25. lokakuuta 2008 – RYAN HOWARD viittaa faneille lyömällä soolo kotiin, joka on maailman kolmannen pelin kuudennessa pelivuorossa Sarja. (Philadelphia DailyNews / ZUMA Press / Icon Sportswire)

Darian Howard on 18-vuotias lukion vanhempi, joka soittaa molempia kulmamuotoja ja Pace-akatemian kentällä Atlanta, Georgia. Ensi vuonna 18-vuotias osallistuu Wallace State Group School -koulutukseen Hanceville, Alabama, jossa hän pelaa baseballia yhdelle valtion paremmasta juniorikoulutusohjelmasta.

Howard – joka sanoo haluavansa jättää perinnön MLB-tasolla – teoriassa on vasta alkamassa baseball-matkaa. Mutta hän ei ole keskikorkea koululaisesi – hän on kokenut baseball-muistien elinkaaren alle kahteen vuosikymmeneen.

Kun Darian oli neljä, hänen isänsä, Ryan, astui tulevaan Famer Jim Thome -halliin ja voitti vuoden Nationwide League Rookie. 22 kotikäyntiä ja 63 RBI: tä, jotka Ryan osui 312 atleihin, riitti vakuuttamaan Philliesin myymään Thome-yhtiötä Chicagon White Soxille, joka on offseason. Thome osui 159 kotiin seuraavien viiden vuoden aikana, ja lopulta siitä tuli yksi yhdeksästä pelaajista MLB-historiassa liittymällä 600 kotikäyttöön. hänen kotikaupungissaan. Ryan oli se hallitseva seuraavien viiden vuoden aikana.

Vuoden 2005 kansallisen liigan rookie-voiton jälkeen Ryan kokoontui vuonna 2006 MLB: n historian tuottavimpiin voima-aikoihin. 26-vuotiaana Ryan kaatui .313 /. , 149 RBI ja 1,084 OPS. Samalla kaudella, että Ryan hävitti Famerin Mike Schmidtin edellisen franchising-yhden kauden kotirekisterin (edellinen ennätys oli 48 kotikäyntiä), hänestä tuli ensimmäinen Phillie, joka voitti Nationwide League MVP: n Schmidtin jälkeen.

Vaikka Darian oli tuolloin vain viisi, hän sanoo ymmärtäneensä, että hänen isänsä tuotti historiallisen leikkeen. Mutta hetki, jonka hän muistaa eniten vuodesta 2006, ei ollut tavallisessa kauden pelissä. Se tuli Residence Run Derbyssä PNC-puistossa Pittsburghissa, kun Ryan ennen mestaruuskierrosta teki erityisen eleen, jonka Darian ei koskaan unohtanut.

”Kun hän [Ryan] vastusti David Wrightia viimeisellä kierroksella, hän [Ryan] oli juuri istumassa vieressäni ja puhuimme useless, ja hän pyysi minua suuttelemaan hänen lepakkoaan onnea varten”, Darian muistutti. ”Joten suutelin tynnyriä, ja hän meni sinne ja voitti sen. Ja ajattelin tuolloin, että minulla oli jonkin verran taikuutta, mutta se oli tietysti vain hänen taitonsa. Mutta minulla on tuolloin viisi vuotta vanha, se on luultavasti ainoa muisti, mutta minulla on yksi niistä parhaista, jotka minulla on. ”

2006 Residence Run Derby, outo, koska se saattaa kuulostaa, palasi Philliesille kansalliseen vaiheeseen. Ryanista tuli sellainen soitin, jonka olit kytkenyt katsomaan vuonna 2006, vaikka et juurikaan Philliesiä. Vaikka Phillies lopetti kilpailun Nationwide League Wild Card -kortille vuonna 2006, heidän 85-77 ennätys olisi antanut heille mahdollisuuden voittaa toisen Wild Cardin nykyisten sääntöjen mukaisesti – he tekisivät pudotuspelit jokaisen seuraavan viiden vuoden aikana. Kansallisen liigan voimanpesä.

2007-2011 pidetään laajalti Phillies-historian suurimpana ajona, kun Ryan lanseeraa 204 tavallisen kauden kotikäytön aikana, jolloin Phillies voitti viisi peräkkäistä Nationwide League East -kruunua. Asiat saavuttivat huippunsa vuonna 2008, jolloin Ryan oli ensimmäinen, joka tervehti Philliesiä lähemmäksi Brad Lidgeä ja catcher Carlos Ruizia Citizens Bank Parkin rinteessä, kun Lidge sulki toisen World Collection -otsikon franchising-historiassa.

”Hänelle [Ryan]se on luultavasti yksi suurimmista saavutuksista, joita sinulla voisi koskaan olla baseball-maailmassa,” Darian sanoi isästä, joka voitti World Seriesin vuonna 2008. ”Kaikkien henkilökohtaisten tilastojen ohella ihmiset haluavat, voin sanoa, tietäen hänet ihmiseksi, että World Collection-rengas tarkoitti hänelle paljon enemmän kuin henkilökohtaisten, franchising- tai MLB-tietueiden asettamista. Jotta hän voisi mennä ulos ja voittaa World Seriesin kaikkien parhaiden ystäviensä kanssa joukkueessa, mielestäni se oli hyvin ansaittu, eikä siinä ole mitään – tai hyvin vähän – että hän voisi laittaa edellä mainitun hetken. ”[19659017] Vuonna 2011 Phillies voitti franchising-ennätyksen 102 säännöllistä kauden peliä. Ryan osui 33 kotikäyntiin, ajoi 116 RBI: ssä ja sijoittui kymmenen parhaan joukkoon Nationwide League MVP: n äänestyksessä kuudennen peräkkäisen kauden aikana. Kuitenkin Ryan – yhdessä Chase Utleyn ja Jimmy Rollinsin kanssa – oli osa kokoonpanoa, joka otti takapenkin historiallisesti hallitsevaan kiertoon vuonna 2011.

Tulevaisuuden Familie-sali Roy Halladay kääntyi kiistattomasti kaikkein hienoimmaksi kaudeksi vuonna 2011 alhaalla ERA: ssa ja FIP: ssä ja urakehityksessä eight,3 fWAR. Cliff Lee, joka oli palannut viiden vuoden vapaaseen sopimukseen, joka oli offseason, päättyi kolmanneksi National League Cy Young Awardin äänestyksessä vuonna 2011 Clayton Kershawin ja Halladayn takana. Cole Hamels sijoittui viidenneksi, kun lähetettiin vielä uran korkein 4,9 fWAR.

Oli syytä ajatella, että vuoden 2011 MLB-kausi päättyisi, kun Ryan käsittelee yhtä näistä kolmesta, kun Phillies otti toisen maailmansarjan otsikonsa neljän vuoden aikana. Sen sijaan vuoden 2011 NLDS: n peli 5 muuttui yhdeksi Philadelphian urheiluhistorian murskataimmista tappioista, jolloin joukkueen toiveet ylittävät maagisen tavallisen kauden World Collection -tuotteen kanssa.

Ryan teki toisen peräkkäisen kauden Philliesille lopullisen kauden, mutta tämä merkitsi paljon enemmän merkitystä. Se oli tarpeeksi huono, että Ryan perustui lopulliseen 1-zero tappioon kotikaupunkiaan St. Louis Cardinalsia vastaan, joka löi .331, jossa oli 23 kotikäyntiä ja 69 RBI: tä 70: ssä uran tavallisessa kaudessa. Vielä pahempaa oli, että kun Cardinals juhli ensimmäisellä pohjalla, Ryan vääntyi kipuun sen jälkeen, kun hän kompastui pois taikinan laatikosta ja repäisi Achilles.

”En ollut siellä henkilökohtaisesti, olin todella äitini kanssa Kansas Cityssä”, Darian sanoi vuoden 2011 NLDS: n pelistä 5. ”Muistan, että katselin sitä televisiossa – olimme lähteneet syömään ja peli oli siellä pienessä paikallisessa urheilubaarissa. Ja muistan useless katsomalla häntä ulos, mutta alkuperäinen kameran laukaus ei osoittanut hänelle, että hän keksii tai romahtaisi. Joten olin aivan kuten "Voi hän perusteli, he menettivät, että imevät, tunnen huonosti." Ilmeisesti se oli järkyttävää, koska rakastin Philliesiä niin paljon, kun hän pelasi heitä. Ja kamerat olivat edelleen sellaisia, jotka osoittivat Cardinaleille, että he juhlivat hieman, joten minulla ei vielä ollut aavistustakaan. Ja sitten kamerat pyöritettiin lopulta hänelle. Näin juuri hänet maahan, enkä ollut varma, mikä hänen kanssaan oli väärin, joten en tiennyt tarkalleen, kuinka pahasti aion tuntea siitä. Mutta kutsuin häntä myöhemmin ja hän kertoi minulle, mitä tapahtui ja se oli melko tuhoisa. Tiesin, että tämä todennäköisesti vaikuttaisi hänen uraansa pitkällä aikavälillä. ”

Ryan, yleensä melko pirteä henkilö, meni Rehab-prosessiin positiivisella asenteella Darianin mukaan. Lopulta Phillies ei kuitenkaan koskaan saanut samaa tuottelias pelaajaa. Ryan oli useless 151 mahdollista 324 peliä vuosina 2012 ja 2013. Vuosina 2006 ja 2009, Ryan osui 45 tai enemmän kotiin kulkee joka kausi. Achilles'n repimisen jälkeen hän useless osui 25 kotiin kauden aikana taas viimeisellä kaudellaan 2017.

Silti yksi ikimuistoisimmista Phillies-peleistä tänä vuosikymmenenä tuli sunnuntaina 2. lokakuuta 2017, viimeinen peli kauden. Phillies voitti jako-kilpailijan New York Metsin tänä päivänä, mutta peli ei ollut merkityksellistä. Mets oli jo oppinut isännöimään Nationwide League Wild Card -peliä, ja jopa voitolla Phillies sai vielä kauden 20 peliä alle. Mutta peli antoi kiitollisia Phillies-faneille mahdollisuuden osoittaa arvostusta kolmen kerran All-Starista. Ryanin pään leikkaukset, joita pitivät popsicle-tikkuja, luovutettiin kaikille läsnäoleville faneille. Ennen peliä Ryan osoitti Philliesin fanit, jotka pitivät kyyneleitä. Tämä tuli sen jälkeen, kun Ryan ja hänen vaimonsa Krystle saivat räätälöityä ensimmäistä basemanin päälliköä johtajapartnerilta John Middletonilta ja puheenjohtaja David Montgomereltä. Ja kun Ryan vetyi ​​pelistä sitten Pete Mackaninin johdolla yhdeksännessä pelivuorossa, hän sai toisen seisovan ovaation, tällä kertaa kameran pioneerilla Darianille ja Krystlelle. Darian pyyhki kyyneleet silmistä.

iltapäivä Etelä-Phillyssä on päivä, jonka Darian sanoo, että hän pitää aina vaalia.

”Minulla on mahdollisuus mennä Phillipelphiassa hänen kanssaan palapuistoon niin monta vuotta – se oli samanlainen kuin toinen kotini – se tuli sellaiseksi toinen luonto minulle herätä ja mennä kenttään hänen kanssaan koko kesän ”, Darian sanoi muistellen, mitä tunteita hän tunsi isänsä lopullisen pelin aikana Phillie-pelinä. ”Kaikki nämä muistot pystyin luomaan vuosien varrella, tiesin, että se oli loppu hänelle ja samaan aikaan se oli myös jotain minulle. Joten kaikki loppuu hänelle, se oli hyvin erikoinen hetki. Minulla on mahdollisuus kävellä kentällä hänen kanssaan viimeisen kerran urallaan [was special]. ”

Darian ei välttämättä viettää kesäänsä Philadelphiassa, mutta hän sanoo, ettei hän voi sanoa, mitä Philadelphian kaupunki tarkoittaa hänelle ja hänen perheelleen. Hän odottaa palaavansa Citizens Bank Parkiin sunnuntaina 14. heinäkuuta, kun Philliesin on määrä järjestää Ryanille eläkkeelle siirtymispäivä, ennen kuin he kallistuvat Washingtonin kansalaisia ​​vastaan. Kansalaisista puhuessaan Darian oli hämmentynyt, kun Phillies houkutteli entisiä kansalaisia ​​tähden Bryce Harperin Phillylle aiemmin tässä kuussa. Pian sen jälkeen, kun uutiset katkesi, Darian julkaisi Instagram-tarinan, joka osoitti kätensä hänen suuhunsa peitellen hymyn otsikolla "Kun u STEAL Bryce Harper," merkki siitä, missä hänen juurensa kiinnostavat edelleen.

Ryan on asettunut eläkkeelle elämää melko hyvin. Hän on yhteistyökumppani Philadelphian pääomasijoitusyhtiössä SeventySix Capitalissa. Vaikka media-ala kulkee jonkin verran tarpeellisen 21. vuosisadan kasvutappioita, hän laski äskettäin ESPN: n studio-analyytikkona. Voi, ja kuten tämä virusviesti viime kuussa osoitti, Ryanin 382 uran kotikäynti ei ollut hänelle yhtä jännittävää kuin hänen poikansa ensimmäinen vuoden 2019 varsitysajan kotiajo:

Vaikka Darian oli nopeasti huomauttamassa Bleacher-raportissa mainitsee, että hänen syntymätodistuksensa nimi ei sano ”Ryan Howardin poika”, tämä video täytti sydämensä. Hän matkusti ja katseli isänsä koko suurliigan uraa kaikkien piikkien ja laaksojen kautta. Mutta Howardin asuinpaikan trophy-tapa ei ole tehnyt Ryan Darianin roolimallia – nämä hetket ovat tällaisia ​​hetkiä, joissa hänen poikansa menestys lukiopelissä näyttää innostavan häntä yhtä paljon kuin lokakuun yön, jossa hän lähti ensimmäisestä perusta

Lisää Phillies Nationista

  1. Phillies Nuggets: Avajaispäivän kokoonpano Projisointi 1.zero
  2. Phillies Nuggets: Harperin debyytti potentiaalisesti pelottavaa kokoonpanon syvyyttä
  3. Phillies Nuggets: On taimen, Harper ja World Collection -tiimin rakentaminen
  4. Knowledge Ball: Vince Velasquez otti askeleen eteenpäin vuonna 2018, mutta on vielä tehtävää
  5. Phillies-pyöreä pöytä: Yli / Alle 3,5 All-Stars vuonna 2019
  6. Phillies Roundtable : Yli / Alle 34,5 Harper / Hoskinsin kotiretket vuonna 2019
  7. MLB poistaa elokuussa elokuun lopettamisen kaupat vuonna 2019
  8. Middleton: ”Typerä raha” Lainattu The Straightforward Means Out
  9. Mikä AP hillies Tarjous Manny Machadolle Katsoi
  10. Just Launched – Street Trip Pittsburghiin!

! Toiminto (f, b, e, v, n, t, s) jos (f.fbq) paluu; n = f .fbq = funktio () n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit); jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.zero'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! zero; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, käsikirjoitus, https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js); fbq ('init', '174439779959980'); fbq ('monitor', 'PageView');